Vindskydd till BMW Z4 (E89) 2009 eller senare

(2 customer reviews)

OBS! För att vindskydden skall passa, kan din Z4 inte haft orginalmonterat vindskydd tidigare, eftersom det då sitter ett nät inuti störtbågarna, vilket gör att fästremmarna inte kan fästas runt bågen. Se en utav bilderna  för info hur det ser ut med nät inuti störtbågen. Har du inte nät inuti störtbågarna – då går det fint!

Modellspecifikt vindskydd i mycket hög kvalitet och god passform till standard fabriksmonterade störtbågar. Vindskyddet är designat utifrån Z4:ans specifika kaross och former, något du sällan finner hos andra vindskydd.

Det är designat för att hålla i många år. Materialet är många gånger starkare än glas. Fästbanden är dimensionerade för att hålla vindskyddet på plats i mycket höga hastigheter. Skyddet monteras på nolltid, utan att göra hål eller annan åverkan på din Z4.

Passformen är perfekt, och skapar inte gnissel eller vibrationer. Kan lämnas i bilen året om, både när taket är upp- eller nerfällt. En snabb avtorkning med en fuktig trasa håller vindskyddet i perfekt skick året runt.

Vindskyddet finns i Klart eller Tonat utförande. Den klara varianten ger kristallklar sikt bakåt medan den tonade kanske passar bättre tillsammans med dina övriga fönster.

Normal leveranstid: 1-3 dagar

 kr

Klart vindskydd [+2,995.00 kr]

Tonat vindskydd [+3,245.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

Kategorier: , Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Perfekt passform. Montering utan att borra hål eller annan åverkan. Svensk monteringsanvisning. Klart eller Tonat…

Ytterligare information

Vikt3 kg
Mått100 × 40 × 5 cm

2 recensioner av Vindskydd till BMW Z4 (E89) 2009 eller senare

  1. Kurt Persson

    Hej. Åkte ganska långt nedcabbat igår i +9 efter vi var hos dig och monterat vindskydd, så jag är nöjd. Tack för trevligt bemötande. Kurt. Z4.

  2. Henrik

    Snabb leverans och enkel montering.
    Haft den i några veckor nu och den gör verkligen en nedcabbad resa mycket behagligare.

Visa recensioner på alla språk (4)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =

Du kanske även gillar…