Vattenresistent aluminiumväska för lasthållare

(1 customer review)

Dessa rejäla väskor, med tysk design, är väl lämpade att ha med på lasthållaren. De står emot vattenstänk väl (men är inte komplett vattentäta om de förvaras i vatten) med gummitätning runt kanterna på insidan. De har en diskret design och är låsbara.

Väskorna är tillverkade med utsida i aluminium för att skydda ditt innehåll på bästa sätt. Den mindre modellen har inte hjul och utdragbart handtag, vilket den större modellen har (se bilder).

På insidan finns dokument- och prylfack (håller exempelvis pennor, visitkort, SD-kort, USB-stickor, kablar, etc). Men denna interiör är även möjlig att ta ur om man önskar mer plats.

Väskorna kommer antingen i Aluminium färg eller med mattsvart målad yta. Det är ingen skillnad i material, de är båda gjorda i aluminium.

De finns att få i två olika storlekar, den mindre modellen är ca 10 centimeter hög medan den större modellen är ca 20 centimeter hög. När väskorna ligger ner, är båda modellerna ca 46 centimeter breda och ca 40 centimeter djupa. Gör ditt val nedan.

Normal leveranstid: ca 2 veckor

Denna väska är särskilt utvald och rekommenderad av Toplift för sin speciella funktion, kvalitet och syfte. Känner du att de väskor vi presenterar inte exakt överensstämmer med vad du egentligen önskar? Ta då gärna kontakt med oss! Det finns många fler varianter av väskor tillgängligt. Kanske kan vi erbjuda precis det du önskar? Vi ser fram emot att höra från dig. 

Vänligen välj storlek och färg på väskorna nedan: *

Du behöver välja storlek och färg på väskan. Du ser den tillkommande kostnaden för de större väskorna inom parantes nedan.

2,195.00 kr

Description

En väldigt solid väska i aluminium, god vattenresistens, i två olika färger och två olika storlekar…

Additional information

Weight5 kg
Dimensions50 × 20 × 40 cm

1 review for Vattenresistent aluminiumväska för lasthållare

  1. Mats Edenius

    Nöjd med leverens o produkt. Tycker om den personliga servicen.

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 − åtta =