Skid och Snowboardhållare för lasthållare

Denna skid- och snowboardhållare kan hålla tre par skidor (även av carvingtyp) eller två snowboards. Den kan monteras på de allra flesta lasthållare. Men innan du rusar iväg och köper, råder vi dig att kolla så att lutningen på din lasthållare klarar av en montering av denna skidhållare och sedan även skidorna. Du behöver kontrollera lutningen på din lasthållare upp mot taket, och i förlängningen då även med skidor på. Kommer de att sticka en bit ovanför taket? Bra, då fungerar det (annars inte).

Om du inte har lasthållare sedan tidigare, kan du se runt här i webbutiken för att finna en lämplig. Hör gärna av dig innan om du vet att du vill kunna montera en skid/snowboardhållare, så har vi möjlighet att hjälpa dig på förhand att välja rätt lasthållare (om tillgängligt). Ta gärna kontakt med oss.

Denna skid/snowboardhållaren är låsbar och kommer komplett med monteringsdetaljer och anvisning. Den väger ca 4 kilo och kan bära upp till 15 kilo. Den är tillverkad i aluminium.

Många länder har en max hastighet på 130 km/h för bilar med monterad lasthållare och/eller skidhållare. Och då får alltid själv bedöma vad som är lämplig hastighet för dig med hänsyn till den last och du medtar.

Normal leveranstid: denna skidhållare finns normalt i lager.

4,195.00 kr

Description

Är du en cabrioletåkande skidälskare? Då bör du kolla in denna smidiga hållare för tre par skidor eller två snowboards, som monteras på lasthållare…

Additional information

Weight5 kg
Dimensions105 × 50 × 20 cm

You may also like…