Aluminiumväska Gravity business

Mycket välgjord aluminiumväska tillgänglig i två färger. Den har utdragbart handtag, 360 graders roterande dubbelhjul och säker TSA* låsmekanism.

Väskorna är tillverkade med utsida i aluminium för att skydda ditt innehåll på bästa sätt.

Väskan har uttagbar inredning med dokumentfack med dragkedja samt ytterligare fack för pennor och övernattningsaccessoarer.

Väskan fås antingen i färg aluminium eller grå färg (välj nedan).

Väskans yttermått är ca 44 x 42 x 22,5 centimeter
Innermåtten är ca 37,5 x 41,5 x 20 centimeter

Normal leveranstid: ca 2 veckor

Denna väska är särskilt utvald och rekommenderad av Toplift för sin speciella funktion, kvalitet och syfte. Känner du att de väskor vi presenterar inte exakt överensstämmer med vad du egentligen önskar? Ta då gärna kontakt med oss! Det finns många fler varianter av väskor tillgängligt. Kanske kan vi erbjuda precis det du önskar? Vi ser fram emot att höra från dig. 

* TSA låsmekanism: Internationella avtal kräver att en säker genomgång och screening av allt bagage skall ske innan det kan lastas på passagerarflygplan. Säkerhetspersonal kräver ofta att bagaget skall kunna öppnas för att kunna genomsökas. TSA LOCK® är ett globalt säkerhetssystem som tillåter passagerare att låsa sitt bagage, men ändå ge tillåtelse till säkerhetspersonal att genomsöka väskorna utan att skada dem. The Transport Security Administration (TSA), en myndighet inom U.S Department of Homeland Security, var den första myndigheten att använda systemet. Numera när man reser till flygplatser i USA, Canada, Japan, Israel, Finland, Norge, Danmark, Tjeckien, Tyskland, Österrike, Belgien, Nederländerna, Schweiz, Sydkorea, Nya Zealand och snart många fler länder, är säkerhetskontrollanter utrustade med speciella verktyg som möjliggör för dem att öppna, inspektera och åter låsa väskor med RSA lås, utan att skada väskor och lås. För att veta om låset är RSA, se efter den ”Röda Diamant symbolen”. Varje lås som bär denna symbol är godkända av TSA.   

3,895.00 kr

SKU: aluminium_vaska_business_handtag_gravity_abjb_001 Categories: , Tags: ,

Description

En väldigt gedigen väska i aluminium, med lås och 360 graders roterande dubbelhjul, utdragbart handtag, två färger…

Additional information

Weight5 kg
Dimensions44 × 42 × 22 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aluminiumväska Gravity business”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven + 18 =

You may also like…