Vindskydd till Suzuki Swift och Geo Metro 1990-1996

Använd ett vindskydd till din Suzuki Swift eller Geo Metro 1990-1996 för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Suzuki Swift och Geo Metro årsmodeller 1990-1996 och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras genom att du fäster en platta bakom två befintliga skruvar (se bildspel) som håller fästena för säkerhetsbältena. Sedan kan du enkelt montera vindskyddet på plats i bilen i dessa fästen, samt baktill med hjälp av en kardborreremsa som fästs i överkant på panelen.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över monteringen. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, detta vindskydd är vikbart baköver.
Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan på din Suzuki.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal Leveranstid: ca 2 veckor.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

2,895.00 kr

Artikel: vindskydd_suzuki_swift_geo_metro_scss_001 Kategori: Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Suzuki Swift och Geo Metro årsm 1990 till 1996. Installeras enkelt genom att montera en fästplatta på befintliga skruvar för säkerhetsbälteshållarna…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått150 × 50 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till Suzuki Swift och Geo Metro 1990-1996”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + arton =

Du kanske även gillar…