Vindskydd till Saab 900 Classic Cabriolet 1986-1994

(2 customer reviews)

Använd ett vindskydd till din Saab 900 Classic Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Saab 900 Classic Cabriolet årsmodell 1986-1994 (den allra första modellvarianten), och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet passar i bagageluckan (se en utav bilderna hur placera det för att få plats med det).

Vindskyddet monteras på kort tid. Du behöver göra två hål i sidorna på bilens inredning. Det är en ganska enkel process; först markerar du försiktigt med en penna vart du behöver göra hål för att hålla vindskyddet på ett bra sätt. Därefter borrar du försiktigt ett hål på denna plats. Därefter monterar du av skyddet för högtalaren. Öppna lite i ovankant och kika in på baksidan av hålet du nyss gjort. För igenom infästningen och sätt muttern på baksidan. Dra åt lagom hårt. Sedan är du redo att montera vindskyddet på plats, genom att släppa in de fjädrande skjutpinnarna in i de nya fästena du precis skapat.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: ca 2 veckor

 kr

Beige ram runt svarta nätet. 4-5 veckor lev tid. [+425.00 kr]

Grå ram runt svarta nätet. 4-5 veckor lev tid. [+425.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_saab_900cab_classic_scs9_001 Kategori: Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Saab 900 Classic Cabriolet årsm 1986-1994. Fjädrade skjutpinnar passar in i de två hål du gör i sidorna…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

2 recensioner av Vindskydd till Saab 900 Classic Cabriolet 1986-1994

  1. Mats Björk

    Hämtade ut paketet idag.
    Kanonbra finish, kommer att rekommendera andra att välja din produkt.
    Med vänliga hälsningar, Mats Björk

  2. Lars Lindgren

    Mycket lätt att montera med bra passform. Kontakten med Toplift har allt igenom varit mycket positivt med ett stort engagemang från Peter. Tack för ett gott arbete och att jag äntligen lyckades få tag på ett vindskydd till min gamla SAAB.

Visa recensioner på alla språk (4)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 13 =

Du kanske även gillar…