Vindskydd till Mitsubishi Eclipse Cabriolet 2006-2011

Använd ett vindskydd till din Mitsubishi Eclipse Cabriolet (år 2006-2011) för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Mitsubishi Eclipse Cabriolet, årsmodeller 2006-2011. Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på relativt kort tid i bilens original fästen för vindskydd. Om din bil saknar fästen för vindskydd från original, så medföljer ett par fästen som kan monteras. För att montera dessa behöver du borra ett 12 mm hål i bilens sidopaneler och sedan föra in fästena här. Därefter kan vindskyddet monteras i fästena.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_mitsubishi_eclipse_dubbelram_scme_001-1 Kategori: Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Nätbaserat vindskydd till Mitsubishi Eclipse Cabriolet år 2006-2011. Monteras i bilens orginalfästen för vindskydd i dess sidopaneler…

Ytterligare information

Vikt5 kg
Mått110 × 50 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till Mitsubishi Eclipse Cabriolet 2006-2011”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − elva =

Du kanske även gillar…