Vindskydd till Mazda MX5 Miata NC 2005-2014

(8 customer reviews)

Använd ett vindskydd till din Mazda MX5 Miata NC för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Mazda MX5 Miata, årsmodell 2005-2014 (modellvariant NC). Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på kort tid. Det behövs inte göra någon åverkan på bilen. Som bilderna till vänster visar, behöver du bara fästa fästremmarna runt störtbågarna, och så är vindskyddet monterat och klart.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: Finns i lager.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

2,895.00 kr

Artikel: vindskydd_mazda_mx5_nc_scmm_001 Kategori: Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Nätbaserat vindskydd till Mazda MX5 Miata tredje generationen (NC). Enkel installation med två fästband som monteras runt störtbågarna…

Ytterligare information

Vikt4 kg
Mått90 × 45 × 10 cm

8 recensioner av Vindskydd till Mazda MX5 Miata NC 2005-2014

 1. Per Johansson

  Lätt att montera och den fungerar bra. Bra service. Nöjd kund.

 2. Bo Hammar

  Snyggt vindskydd, fungerar mycket bra, man kan ha den sitta kvar när man har suffletten uppe, och den får även rum i skuffen. Nöjd

 3. Göran Sandgren

  Lätt att montera, fungerar utmärkt!
  Bra bemötande

 4. Daniel Ling

  Snyggt och lättmonterat. Inget som skämmer bilen alls! Fungerar ju som avbländning i backspegel vid mörkerkörning också. Ren bonus!
  Bra bemötande vid köp också!

 5. Gunnar Skoglund

  Bra vindskydd, enkelt att montera. Förbättrar vinddrag jämfört med originalet. Bra med förvaringsväskan. Snabb leverans. Det enda negativa är att bakåtsikten blir något sämre pga. den svarta ramen runt vindskyddet.

 6. Ebbe Ivar Andersson

  Lättmonterat och mycket snyggt vindskydd. Längtar till våren då jag får prova det också.
  Plus för hjälpsam och trevlig kontakt.

 7. Lars Söder

  Lätt att montera, bra funktion, snabb leverans och mycket bra service.

 8. Christer Wahlgren

  Utmärkt, snabb service. Vindavvisaren har satts på störtbåge på en Morgan. Efter det att jag mätt störtbågen har jag fått förslag på denna vindavvisare. Passar bra och ser snyggt ut. Det blåser alltid i en Morgan men lite vind tror jag den avvisar.

Visa recensioner på alla språk (16)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − femton =

Du kanske även gillar…