Vindskydd till Mazda MX5 Miata 1989-2005

(5 omdömen från kund)

Använd ett vindskydd till din Mazda MX5 Miata för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Mazda MX5 Miata, årsmodell 1989-2005 (modellvarianterna NA, NB och NB med facelift). Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på kort tid. Det behövs inte göra någon åverkan på bilen. Som bilderna till vänster visar, behöver du fästa en ”arm/hållare” i mekanismen för sufflett-fällningen. Montera vindskyddet på plats. Skruva sedan hårt åt de båda skruvarna vid fästarmen efter att du fått vindskyddet i en perfekt position.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: Svart vindskydd finns normalt i lager och kan skickas inom ett par arbetsdagar. Vindskydd med beige ram har normalt ca 2 veckors leveranstid.

 kr

Beige ram runt svarta nätet [+295.00 kr]

Beige ram runt svarta nätet [+295.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

2,695.00 kr

Artikel: vindskydd_mazda_mx5_nanb_scmm_001 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Kort produktinfo

Nätbaserat vindskydd till Mazda MX5 Miata. Enkel installation med två skruvar, ingen borrning krävs…

Mer information

Vikt4 kg
Mått90 × 45 × 10 cm

5 recensioner av Vindskydd till Mazda MX5 Miata 1989-2005

 1. Mait Englund

  Besökte Peter på Toplift på hans gård ute på Orust i fantastisk miljö. Ville ha ett vindskydd till min Mazda Miata från 1998. Men det gällde inte ett standardvindskydd ur Mazdas ordinarie sort iment utan ett vindskydd som var bredare i basen och något lägre på höjden. Peter plockade fram en perfekt produkt ur sitt omfattande sortiment som jag
  provade och testkörde. Satt som en smäck. Kan varmt rekommendera Peter och Toplift.

 2. Torsten Äng

  Beställde ett vindskydd från Peter på Top lift via nätet.enligt beskrivningen skulle det inte vara några problem med monteringen.
  Och det var det inte heller. 20 minuter så var det klart.kan utan vidare rekommendera Top lift.

 3. Patrik Eriksson

  Beställde ett vindskydd via nätet av toplift,var hur enkelt och lättmonterat som helst.framför allt tycker jag det stilrent och snyggt vindskydd.mycket nöjd rekommenderar detta vindskydd från toplift.

 4. Thomas Lundberg

  Ett trevligt besök hos Peter på Toplift igår, köpte ett vindskydd till min MX-5 NB (2002).
  Monterades snabbt utan problem idag, det passar fint och ser bra ut! Tyvärr blåsigt och kallt idag så jag väntar nog ett par dagar för en test….

 5. Christina Ejdeblad

  Jättebra vindskydd till min Miata snyggt ochså. Trevligt bemötande av Peter ochså

Visa recensioner på alla språk (8)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske även gillar…