Vindskydd till Maserati Bi Turbo Cabriolet 1984 till 1994

Använd ett vindskydd till din Maserati BiTurbo för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Maserati Bi Turbo årsmodeller 1984 till 1994. Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Du behöver göra fyra hål i bilens sidopanel i baksätet, som sedan fästarmarna monteras i. Därefter kan vindskyddet enkelt sättas på plats i dessa fästarmar.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+295.00 kr]

2,395.00 kr

Artikel: vindskydd_maserati_biturbo_1984_scmb_001 Kategori: Taggar: , ,

Kort produktinfo

Nätbaserat vindskydd till Maserati BiTurbo Cab 1984 till 1994. Du gör fyra mindre hål i sidorna och monterar fästarmen till vindskyddet…

Mer information

Vikt6 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till Maserati Bi Turbo Cabriolet 1984 till 1994”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske även gillar…