Vindskydd till Audi A3 Cabriolet 8V7 år 2014 och senare

Använd ett vindskydd till din Audi A3 Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Audi A3 Cabriolet 8V7 årsmodeller 2014 och senare, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din Audi A3 Cabriolet. Den fästes i sidorna och baktill på avsedda platser i bilens panel (se bilder).

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart en gång på längsledd.
Låsbart: Nej, detta vindskydd är inte låsbart.
Får det plats i bakluckan: Nej, detta vindskydd får inte plats i bakluckan, vilket är mycket vanligt för eftermarknadsvindskydd. Det innebär att du får planera lite om du skall ta med dig passagerare i baksätet. Om du lägger vindskyddet utanför bilen, kan det vara en god ide att välja till förvaringsväska nedan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: normalt ca 2 veckor.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,885.00 kr

Artikel: vindskydd_audi_a3_cabriolet_8v7_scaa_001 Kategori: Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Audi A3 Cabriolet årsmodell 2014 och senare (modell 8V7). Monteras utan åverkan i bilen…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått120 × 60 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till Audi A3 Cabriolet 8V7 år 2014 och senare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fyra =

Du kanske även gillar…