Bagageväskor till Fiat 124 Spider och Abarth

Reseset med tre skräddarsydda för Fiat 124 Spider (även Abarth). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med tre olika väskor. En för sektionen i botten, en som passar ståendes och en tredje större väska som ligger ovanpå. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Den större väskan upptill följer till och med lutningen på insidan av bakluckan, så att varje centimeter används. Du får med hela 96 liter bagage i bagageväskorna.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att tex kläderna i väskorna ej skrynklas.

Väskorna är tillverkade i nylon med många detaljer i svart konstläder, och har kontrasterande sömmar i silver, mocka eller röd tråd. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Utrymmet i botten av bagageluckan kommer att fyllas helt av den nedersta väskan (se en av bilderna). För att få plats med väskan behöver du ta bort det förstahjälpen-kit som ligger där från fabrik. Vi rekommenderar därför att du köper till (ingen extra fraktkostnad) det lilla Mini-förstahjälpen kittet som istället kan placeras i det lilla gömda utrymmet i bakluckan på Fiat 124:an. Du kan välja till det lilla Mini-kittet här nedan om du vill.

Normal leveranstid: Ca 2 veckor för väskor med silvergrå eller röd färg på sömmarna. Ca 4 veckor för andra färger på sömmarna.

 kr
Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna [+749.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+749.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+749.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+749.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+749.00 kr]

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna [+749.00 kr]
Röd färg på sömmarna [+749.00 kr]
Blå färg på sömmarna [+749.00 kr]
Gul färg på sömmarna [+749.00 kr]
Grön färg på sömmarna [+749.00 kr]

Litet första hjälpen kit [+219.00 kr]

Litet första hjälpen kit [+219.00 kr]

3,290.00 kr

Artikel: bagagevaskor_fiat_124_abarth_ikf1_001 Kategori: Taggar: , ,
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda väskor till din Fiat 124 Spider. Tre väskor som maximerar bagageutrymmet, även med taket fällt…

Mer information

Vikt7 kg
Mått90 × 70 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Visa recensioner på alla språk (3)

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Fiat 124 Spider och Abarth”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fyra =

Du kanske även gillar…