Bagageväskor till Fiat 124 Spider och Abarth

(7 customer reviews)

Reseset med tre skräddarsydda för Fiat 124 Spider (även Abarth). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med tre olika väskor. En för sektionen i botten, en som passar ståendes och en tredje större väska som ligger ovanpå. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Den större väskan upptill följer till och med lutningen på insidan av bakluckan, så att varje centimeter används. Du får med hela 96 liter bagage i bagageväskorna.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att tex kläderna i väskorna ej skrynklas.

Väskorna är tillverkade i nylon med många detaljer i svart konstläder, och har kontrasterande sömmar (välj färg nedan). Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber (välj färg på interiör nedan). Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp (som du kan välja bort för en renare design, eller ersätta med den text eller logga) och är handtillverkade i Europa.

Utrymmet i botten av bagageluckan kommer att fyllas helt av den nedersta väskan (se en av bilderna). För att få plats med väskan behöver du ta bort det förstahjälpen-kit som ligger där från fabrik. Vi rekommenderar därför att du köper till (ingen extra fraktkostnad) det lilla Mini-förstahjälpen kittet som istället kan placeras i det lilla gömda utrymmet i bakluckan på Fiat 124:an. Du kan välja till det lilla Mini-kittet här nedan om du vill.

Missa inte videon nedan för bagageväskor (till annan bil) nederst på denna produktsida (grå flik Video).

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Racing Green innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Litet första hjälpen kit [+295.00 kr]

5,295.00 kr

Artikel: bagagevaskor_fiat_124_abarth_ikf1_001 Kategori: Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda väskor till din Fiat 124 Spider. Tre väskor som maximerar bagageutrymmet, även med taket fällt…

Ytterligare information

Vikt7 kg
Mått90 × 70 × 50 cm

7 recensioner av Bagageväskor till Fiat 124 Spider och Abarth

 1. Willem Mevius

  Utmärkt – högkvalitativa material och perfekt passform. De underlättar mycket för att använda 124:an till weekendresor.

 2. Kaname Ueno

  Hej Peter,
  Jag har just mottagit väskorna idag.
  De är utmärkta och jag längtar till att åka på biltur med den.
  Tack så mycket för din hjälp!

  Trevlig helg!!
  Kaname

 3. Fritz Vik

  Det har vært en fornøyelse å handle med Toplift. Kjapp og hyggelig respons, rask leveranse. Anbefales gjerne!
  Bag/kofferter har fin kvalitet og virker ganske premium. De fyller bagasjerommet bra, men ikke helt kompakt. Det er fortsatt litt rom til mindre småsaker i gjenværende hulrom og plass til en jakke eller lignende på toppen av bag.
  Hvis jeg skal peke på et ”minus” undrer vi oss over det løse og romslige innertrekket i 2 av baggene. Stoffet føles eksklusivt, men at det henger løst og ”fluffy” ser vi for oss kan bli litt irriterende. Total for bagger og leverandør likevel en klar topp karakter 🙂

 4. Clare Mead

  Hej,
  Jag ville bara höra av mig och berätta att bagageväskorna kom igår och min man är upp över öronen glad, stort tack för all er hjälp!
  Regards, Clare

 5. John Watson

  Hej,
  Mina bagageväskor anlände idag, jag ville bara höra av mig och berätta att de ser helt fantastiska ut.
  Stort tack
  John

 6. Helen Smith

  Hej Peter
  Tack så mycket för ditt meddelande – väskorna har nu anlänt och min man är oerhört glad över dem. Låt oss hoppas att vi faktiskt kan komma iväg med bilen lite någon gång lite senare i år och använda dem!
  Tack för all din hjälp.
  Bästa hälsningar,
  Helen

 7. Jacqueline MacFadyen

  Hej Peter,
  Tack så mycket för din hjälp. Jag är en techno-fob, men du hjälpte mig bra vid beställningen av bagageväskor till min mans 50års födelsedag, så det blev rent av enkelt. Du är mycket tålmodig och vänlig. Du häll mig informerad genom hela processen. När jag väl beställt gjorde du verkligen allt för att få väskorna levererade i just rätt tid. De anlände på hans födelsedag! Och skapade en fantastisk överraskning! Själva väskorna är första klass. Vackert tillverkade. Jag måste säga att den kundservice som jag fick från Toplift är den bästa jag någonsin fått. Du gick över och bortom rimliga förväntningar för att göra det så smidigt som möjligt för min del. Jag tycker fler företag borde lära utav er. Jag kommer beställa fler tillbehör framöver. Jag kan inte nog tacka dig för din hjälp och vänlighet.
  Jacqueline

Visa recensioner på alla språk (14)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − tolv =

Video


Du kanske även gillar…