Bagageväskor till Fiat 124 Spider och Abarth

Reseset med tre skräddarsydda för Fiat 124 Spider (även Abarth). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med tre olika väskor. En för sektionen i botten, en som passar ståendes och en tredje större väska som ligger ovanpå. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Den större väskan upptill följer till och med lutningen på insidan av bakluckan, så att varje centimeter används. Du får med hela 96 liter bagage i bagageväskorna.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att tex kläderna i väskorna ej skrynklas.

Väskorna är tillverkade i nylon med många detaljer i svart konstläder, och har kontrasterande sömmar i silver, mocka eller röd tråd. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Utrymmet i botten av bagageluckan kommer att fyllas helt av den nedersta väskan (se en av bilderna). För att få plats med väskan behöver du ta bort det förstahjälpen-kit som ligger där från fabrik. Vi rekommenderar därför att du köper till (ingen extra fraktkostnad) det lilla Mini-förstahjälpen kittet som istället kan placeras i det lilla gömda utrymmet i bakluckan på Fiat 124:an. Du kan välja till det lilla Mini-kittet här nedan om du vill.

Normal leveranstid: Ca 2 veckor.

3,290 kr

Artikel: bagagevaskor_fiat_124_abarth_ikf1_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda väskor till din Fiat 124 Spider. Tre väskor som maximerar bagageutrymmet, även med taket fällt…

Mer information

Vikt7 kg
Mått90 × 70 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Visa recensioner på alla språk (3)

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Fiat 124 Spider och Abarth”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 + sjutton =

Du kanske även gillar…