Bagageväskor till Audi A8 (D5/4N) från 2017 eller senare

Reseset med skräddarsydda väskor för Audi A8 Limousine (D5/4N). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med fem olika väskor; Två väskor av resväskemodell (utdragbart handtag och hjul) till det inre nedre bagageutrymmet. Ovanpå dessa väskor läggs en stor och tunn väska. Utanför dessa väskor ställs de två mindre väskorna. Se bildspelet. Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme i kofferten.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

De två större bagageväskorna har utdragbart handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning. Väskorna finns som standard i svart färg med kontrasterande sömmar (välj färg på sömmar nedan).

De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med svart konstläder på väskornas baksida och sidor. De främre panelerna på väskorna är i äkta italienskt läder i svart färg som standard. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber (välj färg på innerfoder nedan). Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp (som du kan välja bort för en renare design, eller ersätta med egen text eller logga, se nedan) och är tillverkade för hand i Europa.

Viktig information – väskorna på bilderna visar väskor med extra tillval i designen (som kostar en del extra): Äkta Italienskt läder i beige färg på alla sidor av väskorna samt stickat diamantmönster på de främre panelerna. Dessa tillägg kostar en del extra, och är mycket möjliga att göra (eller annan design). Om du önskar en viss design på dina väskor säg gärna till på info@toplift.se så hjälper vi dig efter bästa förmåga.

Missa inte videon nedan för bagageväskor (till annan bil) nederst på denna produktsida (grå flik Video).

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

23,950.00 kr

Artikel: bagagevaskor_audi_a8_d54n_limousine_ikaa_001 Kategori: Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Audi A8 Limousine (model D5 typ 4N). Fem väskor maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Ytterligare information

Vikt23 kg
Mått120 × 70 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Audi A8 (D5/4N) från 2017 eller senare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =

Video


Du kanske även gillar…