Bagageväskor till Alpine A110 Blue

(6 customer reviews)

Reseset med fyra (om man vill) skräddarsydda väskor i konstläder för Alpine A110 Blue. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med upp till fyra olika väskor. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. En större och två små väskor passar i  det bakre bagageutrymmet. Den större väskan av resväskemodell passar optimalt i det främre bagageutrymmet. Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att tex kläderna i väskorna ej skrynklas.

Det är möjligt att beställa den främre väskan utan det infällbara handtaget, för att maximera utrymmet inuti väskan. Denna version kallas ”Maple version” nedan.

Väskorna är tillverkade i svart konstläder, och har kontrasterande sömmar i Alpine Blå! Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är tillverkade för hand i Europa.

Missa inte videon nedan för bagageväskor (till annan bil) nederst på denna produktsida (grå flik Video).

Välj de väskor du önskar beställa *

SKU: bagagevaskor_renault_alpine_ikra_001 Category: Tags: , , ,

Description

Skräddarsydda bagageväskor till din Alpine A110 Blue. Upp till fyra kvalitetsväskor, en fram och tre bak, som maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Additional information

Weight11 kg
Dimensions90 × 70 × 50 cm

6 reviews for Bagageväskor till Alpine A110 Blue

 1. S Calvert

  Jag har kämpat med att finna något lämpligt som passar bra in i utrymmet som Alpine anser vara bagageutrymmet. Det får inte riktigt plats väskor att bära med sig, och det är inte riktigt djupt nog för en ensam hård väska. Jag hade nog helst föredragit en hård väska, men eftersom dessa kostar mer än vad jag önskade spendera på en väska, så passade denna väskan utmärkt i utrymmet. Väskan går i linje med bilens stil i övrigt, och verkar robust nog att överleva den genomsnittliga bagagehanteraren. Produkten är så som framvisas på bilderna, och den anlände i god tid inom de aviserade fyra veckorna. Jag rekommenderar denna väska till andra personer som har köpt nya Alpine.

 2. A Maple

  Precis som i föregående kommentar, så har vi nyligen köpt en ny Alpine som vi älskar och funderade på hur vi skulle lösa en lämplig bagageväska. Vi blev mycket glada när vi hittade Toplift som erbjöd väskor specialgjorda till bilen. Vi beställde väska och fick den inom uppskattad leveranstid. Vi kom fram till, när vi fick vår väska, att vi helst skulle önskat att väskan var utan det infällbara handtaget, då vi på detta vis skulle fått plats med ännu mer grejor i väskan. Vi kontaktade Peter på Toplift som kollade med sitt team om en sådan modifiering av väskan kunde göras, och nu har vi fått en ny väska som är precis så som vi önskar, helt perfekt för oss. Deras service och kommunikation har varit av första klass och vi skulle mycket gärna vilja rekommendera detta företag. Tack så mycket.

 3. Alex Frost

  Hej Peter,
  Väskorna har precis anlänt, och jag vill höra av mig till dig och berätta hur fantastiska jag tycker de är! Jag är verkligen mycket nöjd med dem.
  Tack så mycket, och bästa önskningar.
  Alex Frost

 4. Berndt Kretschmer

  Jag kan bara bekräfta, det som tidigare kunder har nämnt i sina kommentarer. Bagageväskorna är av oväntat hög kvalitet, även standard konstläder materialet ser mycket elegant ut, och är solitt och mjukt på samma gång, likaså interiörmaterialet.

  Det gick enkelt och smidigt att komma överens med Peter och varorna anlände runt de uppskattade ca 4 veckorna.

  Även om det inte finns några riktigt goda alternativ på marknaden, så ger väskorna riktigt gott värde för pengarna. Jag kan enbart rekommendera detta set med bagageväskor – antagligen alla andra väskor till andra typer av bilar med!

 5. Kevin Barker

  Hej Peter,
  Jag vill bara höra av mig och berätta att bagageväskorna kom fram tryggt och säkert igår.
  Väskorna är fantastiska, det är en outstanding kvalitet. Jag är mycket nöjd med dem och jag längtar nu efter att få använda dem i nya bilen.
  Igen, tack så mycket för att du kunde leverera dessa till mig.
  Vänliga hälsningar, Kevin

 6. Ian Norton

  Hej Peter, tack så mycket, väskorna anlände på fredag den 17:e och inom den uppskattade leveranstiden.
  Som du vet beställde jag ”Maple” versionen utan det utdragbara handtaget eftersom jag vill spara plats för packning inuti väskan.
  Jag är mycket nöjd med kvaliteten på väskorna och kan gladeligen instämma i att de är precis som de presenteras på er hemsida.
  Jag valde att köpa från er eftersom du svarade snabbt på mina frågor när jag funderade över mitt köp.
  Jag bor ju i UK och leveransen med Fedex och tullhanteringen med 20% skatt fungerade hur enkelt som helst.
  Vänliga hälsningar
  Ian

Visa recensioner på alla språk (12)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + sju =

Video


Du kanske även gillar…