Bagageväskor till Mercedes SL R230

Reseset med tre skräddarsydda väskor för Mercedes SL R230 (årsmodell 2001-2011). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med tre väskor. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Den undre väskan placeras i utrymmet för reservhjulet och de övre två är anpassade för utrymmet under skyddsskärmen för taket. Du får med hela 141 liter bagage i dessa väskor. De har båda utdragbara handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläderna i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i silvergrå, röd eller mocka färg (gör ditt val nedan). De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 2 veckor för väskor med silvergrå sömmar. Ca 4 veckor för väskor med röd eller mocka-färg på sömmarna.

 kr

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna (+749 kr)

Röd färg på sömmarna (+749 kr)

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna (+749 kr)
Röd färg på sömmarna (+749 kr)

3,995 kr

Artikel: bagagevaskor_mb_sl_r230_ikms_001 Kategori: Taggar: ,
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Mercedes SL R230 (modellår 2001-2011). Tre kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Mer information

Vikt8 kg
Mått90 × 70 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Mercedes SL R230”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 4 =

Du kanske även gillar…