Bagageväskor till Mercedes SL R230

(4 customer reviews)

Reseset med tre skräddarsydda väskor för Mercedes SL R230 (årsmodell 2001-2011). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med tre väskor. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Den undre väskan placeras i utrymmet för reservhjulet och de övre två är anpassade för utrymmet under skyddsskärmen för taket. Du får med hela 141 liter bagage i dessa väskor. De har båda utdragbara handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläderna i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Vänligen observera att det finns ytterligare en väska gjord för utrymmet bakom baksätet i R230, om du vill beställa denna kan du läsa mer om väskan och lägga till den i kundkorgen. Klicka på denna länk för mer information om denna väska.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar (gör ditt val nedan). De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber (välj färg på interiören nedan). Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp (som du kan välja bort för en renare design, eller ersätta med egen text eller logga) och är tillverkade för hand i Europa.

Missa inte videopresentationen av bagageväskor (inte denna bil) under grå fliken Video nedan.

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

7,495.00 kr

Artikel: bagagevaskor_mb_sl_r230_ikms_001 Kategori: Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Mercedes SL R230 (modellår 2001-2011). Tre kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Ytterligare information

Vikt13 kg
Mått90 × 70 × 50 cm

4 recensioner av Bagageväskor till Mercedes SL R230

 1. Steve

  Peter, efter lång tid av uppskjutet beslut av vilka väskor jag skulle ha till min Mercedes SL55, så är jag mycket glad att jag hittade och valde ditt företag och era produkter. Jag har nu fått väskorna med bilens registreringsnummer broderat på var och en av dem. En särskild aspekt som vi kommer att uppskatta är hjul och handtag, många av era konkurrenter inte erbjuder, som är till stor nytta när vi ankommer till våra nattliga hotell på resor. Leveransen från Sverige till UK fungerade utmärkt.
  Jag hoppas detta omdöme kan uppmuntra andra att beställa sina väskor med största förtroende.

 2. Peter Ejnebring

  Har nu fått mina bagageväskor och är mycket nöjd, kan varmt rekommendera Peter på Toplift

 3. Kay Moen

  Visste ikke at jeg hadde så mye plass til bagasje i bilen. Disse veskene gjør det utrolig enkelt å pakke maksimalt av hva man kan ha med, Både bak setene og under takskyddet bak. Anbefales på det sterkeste. Og veldig bra service og oppfølgning av peter. Kay

 4. Mattias Rosander

  Superbra service! Väskorna var riktigt snygga o bra!
  Kan varmt rekommendera att beställa härifrån!
  Peter var med hela processen o höll mig uppdaterad!

Visa recensioner på alla språk (8)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 3 =

Video


Du kanske även gillar…