BMW 320i Cabriolet

Begärt pris: 195 000 kr

En klassisk E30 BMW Cabriolet, som är mycket mycket välskött. Den har inte gått många mil för sin ålder. Bilen har svart läderklädsel (överdrag, men fullständigt skräddarsytt, ser precis ut som original skinnklädsel), och helt svart orginalinredning i övrigt.

Senaste uppdatering är att en helt original BMW kassettbandspelare och radio inköpts och installerats. Orginalsteren fungerar felfritt, även kasettbandspelaren. Bilsteroen extra uppgraderad med bluetooth mottagning, så du kan spela Spotify in i den gamla orginalradion via bluetooth! Det är inget som syns över huvudtaget, utan en inbyggd extrafunktion i orginalradion. (Den gamla CD-spelaren medföljer om du vill, men det skall vara orginalradio i orginalbilen!). Notera att det finns sex stycken original specialgjorda fack mellan stolarna för kassettband! Jag har inte fyllt dem än, men här skall det finnas sex original kasettband med bästa rockmusik…

Pågående projekt är installation av helt ny uppskjutna antenn av orginalmodell (den gamla kärvade lite när den skulle fälla ihop sig). Antennen är nu på plats, skall bara kopplas in.

Suffletten är nybytt 2020 (på bilderna syns endast den gamla suffletten). Nya suffletten har inte smakat på regn en enda gång sedan bytet.

En svart Hardtop i bra skick medföljer (lite smärre skavanker utvändigt, men syns inte på lite avstånd). Bilen ser sjukt läcker ut med hardtopen monterad på. I nuläget saknas fästen för att fästa in hardtopen. Dessa skall snart köpas in…

Det är ingen rost alls på bilen, som dessutom har blivit rostskyddsbehandlad av tidigare ägare (kvitto finns). Den har alltid förvarats inomhus i uppvärmt garage vintertid, likaså mestadels på sommaren (det blir tyvärr inte många mil körda per sommar). Någon gång sommartid har den fått stå ute, men då med sitt exklusiva tvåfärgade biltäcke på (nypris 6000 kr och täcket följer med vid köpet). Inomhus i garaget står den antingen med sitt blåa inomhustäcke, eller sitt svarta… Båda medföljer bilen med.

Särskilt fin är bilens lack, som är i nyskick trots sina 30 år. Varje vinter har bilen tvättats mycket noggrant, fått polish och vaxning med Meguiars bästa bilvårdsprodukter. Suffletten behandlas med rengöringsmedel och impregnering vid behov (alls inget behov på nya suffletten än så länge). Service har skötts enligt intervall. Dock finns inte servicebok, utan allt har samlats noggrant i en för bilen avsedd pärm.

Det medföljer ett flertal tillbehör till bilen. Utöver biltäckena (se en utav bilderna), får du även med ett skräddarsytt rejält vikbart vindskydd samt en låskrycka för ratten (extra stöldskydd).

Bilen har även utrustats med helt nya bilmattor från Toplift fram och bak (med broderad Toplift logga på frammattorna, se en av bilderna).

Bilen är värderad och försäkrad med Bilsport/Klassiker försäkring (ca 1000 kr/år i helförsäkring!).

Mil: 15 300 mil
Årsmodell: 1991
Marknad registrerad första gången: Tyskland
Totalt antal ägare: 4 (inklusive nuvarande ägare)
Hur länge har nuvarande ägare haft bilen? 7 år
Status för servicebok: Servicebok finns inte, men all dokumentation finns samlad i en pärm som hör till bilen.
Allmänt skick: Mycket, mycket gott.
Carfax rapport: Ja, se denna länk
Vart kan bilen ses och provas? Orust, Sverige Vänligen kontakta mig för att få svar på dina frågor om bilen. Det går fint att boka en tid för att se och provköra bilen!
Kontaktuppgifter till ägaren:
Namn: Peter Svensson
Telefon: 070-228 28 56
e-mail: peter@selmatore.com

Denna annons är skapad av personen som anges i kontaktuppgifterna ovan. Toplift har inget som helst ansvar för informationen eller bilderna som ges om fordonet. All information i annonsen är säljarens ansvar.

Slut i lager

195,000.00 kr

Kategori: Etiketter: , , , ,

Kort produktinfo

Denna klassiska cabriolet är en unik raritet, som skötts på allra bästa sätt under alla år. Relativt få mil för sin ålder. Fantastiskt fin orginallack, ingen rost och väldokumenterad.