BMW 320i Cabriolet

Begärt pris: 175 000 kr

En klassisk E30 BMW Cabriolet, som är mycket mycket välskött. Den har inte gått många mil för sin ålder. Bilen har svart läderklädsel (överdrag, men fullständigt skräddarsytt, ser precis ut som original skinnklädsel), och helt svart orginalinredning i övrigt. Enda undantag är att stereon är av mer modern modell med CD-spelare (dock finns original de 6 kasettfacken mellan framstolarna kvar!).

Suffletten är nybyggt 2020 (på bilderna syns endast den gamla suffletten).

Det är ingen rost alls på bilen, som dessutom har blivit rostskyddsbehandlad av tidigare ägare (kvitto finns). Den har alltid förvarats inomhus i uppvärmt garage vintertid, och på sommaren under ett exklusivt tvåfärgat biltäcke när den inte använts (nypris 6000 kr och täcket följer med vid köpet).

Särskilt fin är bilens lack, som är i nyskick trots sina 30 år. Varje vinter har bilen tvättats mycket noggrant, fått polish och vaxning med Meguiars bästa bilvårdsprodukter. Suffletten har behandlats med rengöringsmedel och impregnering årligen. Service har skötts enligt intervall. Dock finns inte servicebok, utan allt har samlats noggrant i en för bilen avsedd pärm.

Det medföljer ett flertal tillbehör till bilen. Utöver biltäcket (se en utav bilderna), får du även med ett skräddarsytt rejält vikbart vindskydd samt en låskrycka för ratten (extra stöldskydd).

Bilen har även utrustats med helt nya bilmattor från Toplift fram och bak (med broderad Toplift logga på frammattorna, se en av bilderna).

Bilen är värderad och försäkrad med Bilsport/Klassiker försäkring (ca 1000 kr/år i helförsäkring!).

Mil: 14 500 mil
Årsmodell: 1991
Marknad registrerad första gången: Tyskland
Totalt antal ägare: 4 (inklusive nuvarande ägare)
Hur länge har nuvarande ägare haft bilen? 7 år
Status för servicebok: Servicebok finns inte, men all dokumentation finns samlad i en pärm som hör till bilen.
Allmänt skick: Mycket, mycket gott
Carfax rapport: Ja, se denna länk
Vart kan bilen ses och provas? Orust, Sverige Vänligen kontakta mig för att få svar på dina frågor om bilen. Det går fint att boka en tid för att se och provköra bilen!
Kontaktuppgifter till ägaren:
Namn: Peter Svensson
Telefon: 070-228 28 56
e-mail: peter@selmatore.com

Denna annons är skapad av personen som anges i kontaktuppgifterna ovan. Toplift har inget som helst ansvar för informationen eller bilderna som ges om fordonet. All information i annonsen är säljarens ansvar.

Slut i lager

175,000.00 kr

Share

Kort produktinfo

Denna klassiska cabriolet är en unik raritet, som skötts på allra bästa sätt under alla år. Relativt få mil för sin ålder. Fantastiskt fin orginallack, ingen rost och väldokumenterad.