Vindskydd Porsche Boxster 986

(1 customer review)

Vindskydd till Porsche Boxster 986 årsmodell 1996-2004.

Vindskyddet finns i två olika storlekar: FULLstort eller HALVstort.

Det Fullstora vindskyddet är designat för dig som föredrar att INTE ha sätet i dess bakersta position, dvs så att nackstöden INTE når hela vägen bak till störtbågarna. Om du gillar att sitta på detta vis, så skall du ha detta Fullstora vindskydd. VILL DU kunna ha sätet i bakersta läget, skall du istället välja den Halvstora varianten nedan.

Vindskydden är modellspecifika, med mycket hög kvalitet och god passform till standard fabriksmonterade störtbågar. Vindskyddet är designat utifrån Boxsterns specifika kaross och former, något du sällan finner hos andra vindskydd, som ger känslan av orginaltillbehör.

Vindskyddet är designat för att hålla i många år. Materialet är många gånger starkare än glas. Fästbanden är dimensionerade för att hålla vindskyddet på plats i mycket höga hastigheter. Skyddet monteras på nolltid, utan att göra hål eller annan åverkan på din Porsche Boxster 986.

Passformen är perfekt, och skapar inte gnissel eller vibrationer. Kan lämnas i bilen året om, både när taket är upp- eller nerfällt. En snabb avtorkning med en fuktig trasa håller vindskyddet i perfekt skick året runt.

Pedagogisk monteringsanvisning (inkl bilder steg för steg) på svenska medföljer.

Vindskyddet finns i Fullstort eller Halvstort utförande (se ovan för info vilket du bör välja). Klicka på bilderna för att se skillnaderna mellan Fullstort och Halvstort.

Vindskyddet kan dessutom fås i Helklart eller Tonat utförande. Den helklara varianten ger kristallklar sikt bakåt medan den tonade kanske passar bättre tillsammans med dina övriga fönster.

Normal leveranstid: Fullstort vindskydd finns vanligen i lager. Halvstort vindskydd har ca 2 veckors leveranstid.

 kr

Description

Årsmodell 1996-2004. Perfekt passform. Montering utan att borra hål eller annan åverkan. Klart eller Tonat…

Additional information

Weight3 kg
Dimensions90 × 40 × 10 cm

1 review for Vindskydd Porsche Boxster 986

  1. Robert

    Snabb leverans och enkel montering med bra passform.

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + tolv =