Vindskydd till Peugeot 308 CC

(1 customer review)

Använd ett vindskydd till din Peugeot 308 CC för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Peugeot 308 CC årsmodell 2009 eller senare och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din Peugeot 308 CC.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal Leveranstid: detta vindskydd har vi normalt i lager.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_peugeot_cab_308_scpc_001 Kategori: Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Peugeot 308 CC. Monteras i bilens orginalfästen. Ingen åverkan på bilen…

Ytterligare information

Vikt5 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

1 recension av Vindskydd till Peugeot 308 CC

  1. Bertil Hansson

    Bra passform snabb leverans, men det borde vara vikbart så man lättare kan förvara det i bagagerummet när det inte används!

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 4 =

Du kanske även gillar…