Bagageväskor till Peugeot 207 CC

Reseset med fyra skräddarsydda väskor för Peugeot 207 CC. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med fyra väskor. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. De två stora väskorna placers längst in och de två mindre i det kvarvarande utrymmet längst ut (se bilder). De två stora väskorna har båda utdragbara handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläderna i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i den färg du väljer nedan. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber (välj färg på interiör nedan). Väskorna kommer fint dekorerade med standard broderad logotyp (EJ Peuguot som visas på bilderna), loggan kan du välja bort för en renare design, eller ersätta med egen text eller logga. Väskorna är handtillverkade i Europa.

Vänligen observera att väskorna inte levereras med Peugeot logga (detta var en specialversion direkt till Peugeot). du kan däremot välja att ta bort standardlogotypen Roadsterbag och/eller ersätta den med egen text eller logga, se nedan.

Missa inte videopresentationen av bagageväskor (ej denna bil) under grå fliken Video nedan.

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

7,195.00 kr

Artikel: bagagevaskor_peugeot_207_cc_ikp2_001 Kategori: Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Peugeot 207 CC. Fyra kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Ytterligare information

Vikt12 kg
Mått90 × 70 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Peugeot 207 CC”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + fjorton =

Video


Du kanske även gillar…