Vindskydd nätbaserat till Mercedes SLK R171 år 2004-2011

(3 customer reviews)

Använd ett vindskydd till din Mercedes SLK R171 för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Mercedes SLK R171 årsmodell 2004-2011 och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr på din SLK. Du monterar det enkelt genom att ställa det intill störtbågarna och fästa banden runt varje störtbåge. Se bilder i bildspelet.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Nej, vindskyddet är inte vikbart.
Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: ca 1 vecka.

 kr

Röd ram runt svarta nätet. 4-5 veckors lev tid. [+425.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

2,895.00 kr

Artikel: vindskydd_mercedes_slk_r171_scms_001 Kategori: Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Mercedes SLK R171, år 2004-2011. Enkel installation utan åverkan på bilen, med fästband runt störtbågarna…

Ytterligare information

Vikt4 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

3 recensioner av Vindskydd nätbaserat till Mercedes SLK R171 år 2004-2011

  1. Ronny Tingvall

    Vindskydd till Mercedes 171. Tack för att ni kunde fixa ett med röd ram. Blev suveränt. Dock lite lång leveranstid, som det fanns det en förklaring till. Kunde fått den lite tidigare. Men det var värt att vänta på.

  2. Hans Demegård

    Vindskydd med röd ram Mercedes r171 bra service och snabb leverans! Blev helnöjd med det snygga vindskyddet! Kommer helt klart rekommendera er!

  3. Ulf Rodin

    Snabb leverans. Enkel montering. Supernöjd.

Visa recensioner på alla språk (6)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + ett =

Du kanske även gillar…