Bagageväskor till Mercedes SLK R171 (2004-2011)

(9 customer reviews)

Reseset med fem skräddarsydda väskor för Mercedes SLK R171 (årsmodeller 2004-2011). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med fem olika väskor; den mellanstora för det nedersta facket, som normalt rymmer reservhjulet, de två mindre här ovanför och de två stora väskorna på toppen (se bilder). Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Du får med hela 148 liter bagage i dessa väskor.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläderoch annat innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar (gör ditt val av färg nedan). De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber (välj färg på interiör nedan). Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp (som du kan välja bort för en renare design, eller ersätta med egen text eller logga) och är tillverkade för hand i Europa.

Missa inte videon nedan för bagageväskor (till annan bil) nederst på denna produktsida (grå flik Video).

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

8,295.00 kr

Artikel: bagagevaskor_mb_slk_r171_ikms_001 Kategori: Taggar: , , , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Mercedes SLK R171 (årsmodeller 2004-2011). Fem kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Ytterligare information

Vikt14 kg
Mått100 × 70 × 50 cm

9 recensioner av Bagageväskor till Mercedes SLK R171 (2004-2011)

 1. Mats Augustsson

  Väskorna är snygga och ser välgjorda ut. De är stabila med stora bra hjul och rejäla handtag. Jag uppskattar också att de levererades i separata förvaringspåsar för varje väska, vilket underlättar att hålla dem fräscha över tiden.
  Toplift har ett trevligt bemötande där man får ett personligt mail när beställningen mottagits, så att man vet att allt har funkat. Jättebra!

 2. Peter Ljungchrantz

  beställde väskor till slk r 170. väldigt snygga o verkar vara stryktåliga samt medföljande förvaringspåsar. bra bemötande vid beställning samt snabb leverans. tummen upp.

 3. Lars Kjellander

  Jag är mycket nöjt nöjd med mina väskor och med leveransen TOP LIFT . SLK 200 . Nu är jag riktigt packad vid nästa tur .

 4. Matthew Groom

  Det finns så många anledningar till varför jag gillar dessa väskor! För det första så är de välgjorda av högkvalitativa material och dragkedjor, etc, så de känns som att de är konstruerade för att hålla en lång tid framöver och dessutom se bra ut hela tiden. Sedan maximerar de verkligen bagageutrymmet i min lilla SLK, även med taket nere, så jag kan få plats med mycket mer än jag brukade. Eftersom jag pendlar till arbetet och även kör långturer med bilen, så hjälper väskorna mig att organisera mitt liv lite bättre faktiskt. Väskorna är en riktigt bra produkt och ett absolut måste för alla de som är förälskade i dessa annars ganska opraktiska bilar!

 5. SVEN-ÅKE FELTBORG

  Fina och praktiska och välanpassade väskor till min SLK350.
  Nu kan man få med sig mer på långturerna
  Vänligt bemötande.

 6. Torbjörn Nyman

  Mycket nöjd. Väskorna är både snygga och välgjorda rekommenderar verkligen dessa fina väskor. Bra info via mail om leverans. Tummen upp till både produkt och Top Lift.

 7. Kenneth lundström

  Jätte fina väskor hög kvalitet och jätte bra service av Top Lift
  Jag kan bara rekommendera dom till fler som funderar på att köpa väskor

 8. Peter Bille

  Hej Peter!
  Väskorna kom idag! Så fina, och perfekt anpassade till det lilla bagageutrymmet!
  Mycket nöjd. Stort tack.

 9. Henrik Roos

  Väskorna verkar välgjorda och hålla hög kvalitet. Rullväskorna optimerar verkligen utnyttjandet av bagageutrymmet. De två små väskorna skulle dock kunna vara något större. Nu känns de lite för små för att jag finna någon riktig användning för dem.
  Trevligt och personligt mail efter beställning och inför leverans.

Visa recensioner på alla språk (17)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × tre =

Video


Du kanske även gillar…