Bagageväskor till Mercedes SLK R170

(1 omdömen från kund)

Reseset med tre skräddarsydda väskor för Mercedes SLK R170 (upp till årsmodell 2004). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med tre olika väskor; den mindre för det nedersta utrymmet av bagageutrymmet och två större väskor som placeras ovanför. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Du får med hela 106 liter bagage i dessa väskor.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläderna i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i silvergrå, röd eller mocka (välj nedan). De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 2 veckor för väskor med silvergrå sömmar. Ca 4 veckor för väskor med röd eller mocka färg på sömmarna.

 kr

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna (+749 kr)

Röd färg på sömmarna (+749 kr)

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna (+749 kr)
Röd färg på sömmarna (+749 kr)

2,995 kr

Artikel: bagagevaskor_mb_slk_r170_ikms_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Mercedes SLK R170 (fram till år 2004). Tre kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Mer information

Vikt5 kg
Mått70 × 70 × 50 cm

1 recension av Bagageväskor till Mercedes SLK R170

  1. Anders Mattson

    Väskorna håller Mercedes-klass. Fin kvalitet och bra passform. Det ryms faktiskt mer i bagageutrymmet genom att packa i väskorna än att försöka passa in allt löst.

Visa recensioner på alla språk (3)

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 8 =

Du kanske även gillar…