Vindskydd till Mazda MX5 Miata ND and RF 2015+

(15 customer reviews)

Använd ett vindskydd till din Mazda MX5 Miata ND (och RF modellen) för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Mazda MX5 Miata, årsmodell 2015+ (modellvariant ND, men fungerar lika väl i RF). Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på kort tid. Det behövs inte göra någon åverkan på bilen. Som bilderna till vänster visar, behöver du bara fästa fästremmarna runt störtbågarna, och så är vindskyddet monterat och klart.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: detta vindskydd finns vanligen i lager.

 kr

Röd ram runt svarta nätet. 4-5 veckors lev tid. [+425.00 kr]

Carbonmönstrad ram runt svarta nätet. 4-5 veckors lev tid. [+425.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,195.00 kr

Artikel: vindskydd_mazda_mx5_nd_scmm_001 Kategori: Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Nätbaserat vindskydd till Mazda MX5 Miata fjärde generationen (ND, passar även till RF modellen). Enkel installation med två fästband som monteras runt störtbågarna…

Ytterligare information

Vikt3 kg
Mått80 × 40 × 10 cm

15 recensioner av Vindskydd till Mazda MX5 Miata ND and RF 2015+

 1. Pelle Wanjura

  Vi har provat vindskyddet under en 50-mila tur i helgen och kan lämna följande omdöme:
  1. Löjligt snabbt och enkelt att montera/demontera.
  2. Bra bakåtsikt i backspegeln genom nätet.
  3. Stoppar drag i nacken. (Nu är inte skillnaden så rysligt stor skillnad då det inte drar speciellt mycket från början i denna modell av MX-5) Störst skillnad är det naturligtvis i högre farter.
  4. Däremot försvinner i princip all den turbulens i sittbrunnen som gör att luft drar ned runt händer och ben. Väldigt skönt när det är lite kallare.
  5. Förmodligen innebär det också att man slipper dra upp taket vid lättare regnskurar. Men eftersom vi hade uppehållsväder kunde vi inte testa det.

  Sammanfattningsvis känns det som en prisvärd och smidig komforthöjare. Speciellt jämfört med de betydligt klumpigare fast monterade alternativ vi sett.

 2. Sören Terander

  Har bara provat vindskyddet en kortare sväng men helt klart så drar det mkt mindre än med enbart originalskyddet.
  Snabb leverans – beställde på måndagen och paketet kunde hämtas ut på onsdag morgon.
  Missade vid beställningen att det finns ett förvaringsfodral till skyddet. Borde marknadsföras som ett paket – skydd+fodral.
  Trevligt bemötande från Toplift.

 3. Bertil Nordahl

  Snabb expediering av produkten som var mycket lätt att montera. Efter att kört några turer unde varierande förhållanden kan jag konstatera att vindskyddet är effektivt och kraftigt minskar draget jämfört med Mazdas original vindavvisare för ND’n
  Tack

 4. Sven Olsson

  Vi var mycket nöjda med vårt köp av skräddasydda väskor innan sommaren så vi bestämde oss för att även beställa ett vindskydd för att se om det kunde förbättra komforten ytterligare. Som vanligt hanterades beställningen snabbt och proffsigt och den här gången bestämde vi oss för att hämta produkten själva så vi fick träffa Peter och titta lite på hans övriga produkter. Det var ett mycket trevligt besök och naturligtvis köpte vi lite ytterligare ”bra att ha grejor”.

  Vindskyddet monterades lätt i på plats och sen kunde vi fortsätta vår resa för att se om det blev någon skillnad. Det blev det verkligen och framförallt i lite högre fart på motorväg.
  Vi är mycket nöjda med vårt inköp och det är säkerligen inte sista gången vi kommer att beställa något från Top Lift.

  Tack Peter för väldigt trevlig service och bra produkter.

 5. Anders Andersson

  Snabb leverans. Lätt att montera med kardborre. Mindre vinddrag. Kan sitta kvar med cabben uppe. Sikten blir lite mörkare. Köp

 6. Kjell Matson

  Mycket snabb leverans, enkelt att montera.
  Under den tidiga vårveckan nu i slutet av februari så har jag testat att åka nercabbat med skyddet monterat (c:a +2 grader).
  Skyddet gör det helt dragfritt, endast lite ruffs i håret, med keps på, perfekt!
  Enda nackdelen, får nu kliva ur bilen för att fälla ner/upp cabben.

 7. Ulf Olsson

  Lätt att beställa och snabb leverans, beställde en söndag och fick paketet onsdag.
  Montering är löjligt enkel och funktionen är mycket bra.
  Har kört ca 30 mil sedan montering och borta är turbulens och draget i nacken. Fungerar även bra i farter runt 120-130km/h.
  Lite minus, för att fälla cabben krävs dock att man går ur bilen, uppfällning kan man klara utan att gå ur, om man får fatt i kanten.

 8. Conny Börjesson

  Turbulenser i sittbrunnen försvinner. Komforthastigheten ökar. Bakåtsikten störs ej. Enkel att montera. Fungerar tillsammans med RF vid fällning upp och ner. Rekommenderas!

  Och ett trevligt besök hos Peter som är serviceinriktad. Nästa gång blir det bilvårdsprodukter och troligen bagageväskor.

 9. M Lundvall

  Klart mindre vind i kupen. Lätt att montera. Köpte avPeter på Orust. Trevligt besök! Inga större svårigheter cabba av/ på med vindavvisaren på plats. Nackdel: man ser tillräckligt bra genom skyddet, men lite av ”utomhuskänslan” går förlorad.

 10. Bengt Brovall

  Jag har nu gjort en provtur med det nya vindskyddet. provturen omfattade inte motorväg, men upp till 80 km/tim var ”nackdraget” mycket mindre.

 11. Robert C

  Vindskyddet funkar kanon. Tack för trevligt bemötande. Mvh Robban o Ingela

 12. Kim H

  Vindskyddet var ganska enkelt att montera på min MX-5 ND RF.
  Bullret från ”targa-bågen” har reducerats väsentligt (såklart en rent subjektiv värdering).
  Det enda som jag kan ångra, är att jag inte köpte denna för länge sedan.
  Fick bra information från TopLift kring leveransen.
  REKOMMENDERAS

 13. Anders B

  Köpte en Mazda MX5 och sökte vindskydd och fick tipset att kolla in TopLift och deras produkter. Bokade in möte på helgen då vi hämtade vindskyddet och fick mycket trevlig hjälp av Peter. Har nu testat produkten och den var mycket lätt att montera. Vi upplever att det är mycket lugnare i kupén och även något tystare gång. Vi är helnöjda och kommer säkert återkomma till Peter på Orust.

 14. Lars Andersson

  Har nu kört en tur i Norge och ”testat” vindskyddet. Levde upp till förväntningarna; tystare i kupén och behagligare även vid lite högre hastigheter. Lite sämre bakåtsikt, men det vänjer man sig vid. Sen måste jag berömma Toplift för snabba svar (även under semestertider) och snabb och trevlig service.

 15. Patrick Ekström

  Idag köpte jag ett vindskydd till min mx5 nd.Jag fick en trevlig pratstund med Peter och vindskyddet satte vi på plats utan problem. Det blev en stor skillnad med det nya skyddet.Ja kan varmt rekommendera Toplift, servicen var kanon. Tack Peter

Visa recensioner på alla språk (30)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 + 11 =

Du kanske även gillar…