Vindskydd till Jaguar XK8 och XKR X100 1996-2006

(5 customer reviews)

Använd ett vindskydd till din Jaguar XK8 / XKR X100 för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Jaguar XK8 och XKR X100 årsmodeller 1996-2006, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid. Den fästs med fästpinnar in i orginalfästena för vindskydd (se bilder). Om du inte har hål sedan tidigare, så går det att borra två nya hål och montera medföljande skruvar för att göra nya infästningar till vindskyddet.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Låsbart: Nej, detta vindskydd är inte låsbart.
Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: ca 2-3 veckor

 kr

Beige ram runt svarta nätet. 4-5 veckor lev tid. [+425.00 kr]

Elfenbensvit ram runt svarta nätet. 4-5 veckor lev tid. [+425.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_jaguar_xk8xkr_1996_scjx_001 Kategori: Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Jaguar XK8 och XKR X100 årsm 1996-2006. Infästningar som passar bilens orginalfästen för vindskydd (saknar du hål kan du göra hål)…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått110 × 60 × 10 cm

5 recensioner av Vindskydd till Jaguar XK8 och XKR X100 1996-2006

 1. Jan Elvander

  Snyggt, välpassande och välfungerande vindskydd till min Jaguar XK8! Mkt nöjd! De borde redigera språket på bruksanvisningen som hade irriterande dålig svenska. Annars allt till belåtenhet!!

 2. Peter

  Hej Jan,
  Tack för ditt utförliga omdöme och tips om förbättrat språk i monteringsanvisningen. Jag har nu gått igenom anvisningen och justerat alla tryckfelsnissar och tveksamma ordval. Hjärtligt välkommen åter!
  Bästa hälsningar,
  Peter

 3. Björn Olsson

  Ett mycket snyggt vindskydd med bra kvalité. Fungerar perfekt och ger en helt annan känsla när man nu slipper all vind inne i bilen när man kör öppet. Rekommenderar denna produkt.

 4. Nils-Erik Gustafsson

  Tack för bra service med snabb leverans och monteringsanvisningar. Fungerar helt perfekt till min XK8 modell. Till och med min lilla hund tycker det är bra, han sitter där bak och tittar fram mellan framsätet utan att det blåser på han, samt att han får skydd för solen. Det bästa köpet på länge ! ☀️

 5. Håkan Jullesson

  Snabb leverans och bra information om leveransen. Läget för exakt position där hålen ska borras kunde varit bättre måttsatt. Annars gick det smidigt att montera och fyller sin funktion väl. Jag valde färganpassat och det blev väldigt snyggt.

 6. Mats Eriksson

  Mycket hög finisch och passform. Fin service och snabb leverans. Ett förtydligande i ord eller bild att det underlättar att ta ut baksätets sits och rygg hade varit bra.
  Mycket nöjd !

Visa recensioner på alla språk (9)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

12 − 4 =

Du kanske även gillar…