Vindskydd Ford Mustang 1994-2004 Dubbelram version

(3 customer reviews)

Använd ett vindskydd till din Ford Mustang Cabriolet 1994-2004 för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Ford Mustang Cabriolet årsmodeller 1994-2004, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid. Det fästes med speciella ”armar” in i utrymmet där de främre säkerhetsbältena kommer ut (utan att påverka funktionen och säkerheten med säkerhetsbältena). Detta vindskydd har dubbelram, dvs att det är en ram även över baksätet för än bättre vindskydd. Det säkras på plats med fästband undertill (och vilar på kanten bak och vid utrymmet där säkerhetsbältena kommer ut). Det går det enkelt att sätta på plats och ta ur om man vill.

Vänligen observera att det finns en annan modell av vindskydd till Mustang Cab 1994-2004. Detta vindskydd har ett sk enkel-ram-system (alltså endast en ram bakom nacken, ingen ram över baksätet) och monteras i bilen vid två fästarmar som du behöver öppna sidopanelen en del för att kunna fästa i skruvar som håller sätesbältena. Det är ett något enklare vindskydd, men å andra sidan kostar det en del mindre med. Se denna länken ifall du tycker det är en bättre lösning för dig, eller inte.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Får det plats i bakluckan: Ja, vindskyddet får plats i bagageutrymmet.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: ca 3-4 veckor.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,795.00 kr

Artikel: vindskydd_ford_mustang_1994_dubbelram_scfm_001 Kategorier: , Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd med dubbelram till Ford Mustang Cabriolet 1994-2004. Smidig montering utan åverkan…

Ytterligare information

Vikt5.0 kg
Mått110 × 60 × 15 cm

3 recensioner av Vindskydd Ford Mustang 1994-2004 Dubbelram version

 1. Johnny

  Mycket trevligt och snabbt bemötande, ärlig och pålitlig betjäning hela vägen från första förfrågning till genomförd leverans.
  Vindskyddets funktion överträffar förväntningarna, det är mycket skönare att köra nu då vinden inte sliter och river i håret.
  Känns även tryggt att ha saker i baksätet då man inte behöver vara rädd att de flyger ur.

 2. Tommy Cavallin

  Passar perfekt, lätt att montera och att ta bort. Snabb leverans

 3. Kent Johansson

  Jag är mycket nöjd med vindskyddet som levererades snabbt och var lätt att montera. Fick också ett väldigt trevligt bemötande från beställning till leverans.

Visa recensioner på alla språk (6)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 3 =

Du kanske även gillar…