Vindskydd Ford Mustang 1971-1974

Använd ett vindskydd till din Ford Mustang Cabriolet Serie 4 för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Ford Mustang Cabriolet serie 4 (årsmodeller 1971-1974), och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, genom att göra två hål på vardera sida (med borr) i sidopanelen i baksätet. I dessa hål monteras fästskruvar. I fästskruvarna monteras sedan vindskyddet med fjädrande pinnar som skjuts in i fästhålen.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Låsbart: Nej, detta vindskydd är inte låsbart.
Får det plats i bakluckan: Nej, detta vindskydd får inte plats i bakluckan (så är det ofta för eftermarknadsvindskydd, det innebär att du behöver planera lite om du tänker ta med passagerare bak eller inte. Extra bra att välja till en förvaringsväska till vindskyddet, för att skydda det när det inte är på plats i bilen).
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: ca 2-3 veckor

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_ford_mustang_serie4_scfm_001 Kategorier: , Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Ford Mustang Cabriolet serie 4 (modellår 1971-1974). Ett klassiskt vindskydd till en klassisk Mustang…

Ytterligare information

Vikt5 kg
Mått110 × 50 × 15 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd Ford Mustang 1971-1974”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × tre =

Du kanske även gillar…