Vindskydd till Fiat Punto 176 Cabriolet 1993 till 1998

Använd ett vindskydd till din Fiat Punto cabriolet (årsmodell 1993-1998) för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Fiat Punto 176 cab årsmodell 1993-1998, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras relativt enkelt genom att göra två hål i sidopanelerna bak och montera medföljande fästen (se bilder). När fästena är på plats är det mycket lätt att montera vindskyddet i bilen.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Får det plats i bakluckan: Nej, detta vindskydd får inte plats i bakluckan. Detta är ganska vanligt för eftermarknadsvindskydd, och det innebär att du får planera lite om du vet att du skall ha med passagerare i baksätet. En god ide är då att välja till nedan förvaringsväska.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_fiat_punto_cab_1993_scfp_001 Kategorier: , Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Fiat Punto cabriolet 1993-1998. Du behöver göra två hål i sidorna vid monteringen…

Ytterligare information

Vikt4 kg
Mått90 × 40 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till Fiat Punto 176 Cabriolet 1993 till 1998”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 3 =

Du kanske även gillar…