Vindskydd till Fiat 850 Spider år 1965-1972

Använd ett vindskydd till din Fiat 850 Spider för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Fiat 850 Spider årsmodeller 1965-1972, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras relativt enkelt genom att fästa de två medföljande fästena under den bakre luckan (se bilder). Fästena monteras på befintliga skruvar. När fästena är på plats monteras sedan vindskyddet i detta.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan om man önskar lägga det där.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: ca 4 veckor.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

2,895.00 kr

Artikel: vindskydd_fiat_850_spider_scf8_001 Kategorier: , Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Fiat 850 Spider (1965-1972). Reducera vinddraget i nacke och längs ben, njut av din Spider ännu mer och förläng säsongen…

Ytterligare information

Vikt4 kg
Mått90 × 40 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till Fiat 850 Spider år 1965-1972”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + arton =

Du kanske även gillar…