Vindskydd till Chrysler PT Cruiser cabriolet 2004-2010

(1 customer review)

Använd ett vindskydd till din Chrysler PT Cruiser cab för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Chrysler PT Cruiser cabriolet årsmodeller 2004-2010 och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid. Du behöver göra två hål för att kunna montera vindskyddet. Detaljer för att få till en snygg lösning medföljer.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering (se även bildspelet). Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Får det plats i bakluckan: Nej, detta vindskydd får inte plats i bakluckan (så är det ofta för eftermarknadsvindskydd, det innebär att du behöver planera lite om du tänker ta med passagerare bak eller inte. Extra bra att välja till en förvaringsväska till vindskyddet, för att skydda det när det inte är på plats i bilen).
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal Leveranstid: ca 2 veckor

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_chrysler_pt_cruiser_spsc_001 Kategori: Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till PT Cruiser cabriolet årsmodell 2004-2010. Enkel montering, två hål behöver göras…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått120 × 60 × 10 cm

1 recension av Vindskydd till Chrysler PT Cruiser cabriolet 2004-2010

  1. Ulf Lewing

    Trevligt bemötande, och ingen lång leveranstid att tala om. Hämtade och fick hjälp att sätta på vindskyddet som passade som handsken. Snyggt och stiligt. Köpte till väska som passade perfekt.
    Det enda som inte har med själva servicen att göra är att det är för stort för att lägga i kofferten. Men det är bilmodellens fel. Fin produkt med perfekt service. Handlar självklart igen.

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 14 =

Du kanske även gillar…