Vindskydd till BMW 2-serie F23 2014 och senare

Använd ett vindskydd till din BMW 2-serie F23 Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa BMW 2-serie F23, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning. Det passar inte in i backluckan pga sin storlek, så det får lämnas ut bilen om du planerar att ta med baksätespassagerare.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din BMW. Den fästs med fjädrande fästpunkter in i orginalfästena för vindskydd i F23:an Cabriolet.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: ca 2 veckor

 kr

Beige ram runt svarta nätet. 4-5 veckors lev tid. [+425.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,885.00 kr

Artikel: vindskydd_bmw_2serie_f23_scb2_001 Kategori: Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till BMW 2-serie F23 Cabriolet. Fjädrade infästningar som passar bilens orginalfästen för vindskydd…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till BMW 2-serie F23 2014 och senare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − tre =

Du kanske även gillar…