Bagageväskor till BMW 2-serie F23

Reseset med fyra skräddarsydda väskor för BMW 2-serie (modell F23). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med fyra olika väskor; de två större för den innersta och nedersta delen av bagageutrymmet och de båda mindre som placeras ovanpå de större väskorna. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläderna i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i silvergrå, röd eller mockafärgad tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 2 veckor för väskor med silvergrå sömmar. Ca 4 veckor med röd eller mockafärg på sömmarna.

 kr

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna (+749 kr)

Röd färg på sömmarna (+749 kr)

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna (+749 kr)
Röd färg på sömmarna (+749 kr)

4,695 kr

Artikel: bagagevaskor_bmw_2serie_F23_ikb2_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din BMW 2-serie modell F23. Fyra kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Mer information

Vikt8 kg
Mått70 × 70 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till BMW 2-serie F23”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fyra =

Du kanske även gillar…