Bagageväskor till Mercedes CLK (w208 och w209)

Reseset med fyra skräddarsydda väskor för Mercedes CLK (passar både w208 och w209). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med fyra olika väskor; den mellanstora för den innersta sektionen, den mindre bredvid och de två stora väskorna längst ut i det större området (se bilder). Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Du får med hela 142 liter bagage i dessa väskor.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och annat innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i silvergrå, röd eller mokkafärgad tråd (gör ditt val nedan). De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 2 veckor med silvergrå sömmar. Ca 4 veckor med röd eller mockafärg på sömmarna.

 kr

Silvergrå färg på sömmarna

Mockafärg på sömmarna (+749 kr)

Röd färg på sömmarna (+749 kr)

Silvergrå färg på sömmarna
Mockafärg på sömmarna (+749 kr)
Röd färg på sömmarna (+749 kr)

4,495 kr

Artikel: bagagevaskor_mb_clk_w208w209_ikmc_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Mercedes CLK. Fyra kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Mer information

Vikt8 kg
Mått90 × 70 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Mercedes CLK (w208 och w209)”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + 14 =

Du kanske även gillar…