Bagageväskor till Mercedes CLK (w208 och w209)

Reseset med fyra skräddarsydda väskor för Mercedes CLK (passar både w208 och w209). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med fyra olika väskor; den större av resväskemodell (hjul och utdragbart handtag) tillsammans med den minsta väskan i den innersta sektionen. De två mellanstora väskorna längst ut i det större området (se bilder). Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Du får med hela 142 liter bagage i dessa väskor.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och annat innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar (välj färg på sömmar nedan). De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber (välj färg nedan). Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp (som du kan välja bort för en renare look, eller ersätta med egen text eller logga, se nedan) och tillverkas för hand i Europa.

Se gärna videopresentation av väskorna på grå fliken ”video” nedan under denna produktpresentation (visar väskor till annan bil).

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

7,945.00 kr

Artikel: bagagevaskor_mb_clk_w208w209_ikmc_001 Kategori: Taggar: , , , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Mercedes CLK. Fyra kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Ytterligare information

Vikt12 kg
Mått100 × 70 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Mercedes CLK (w208 och w209)”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 15 =

Video


Du kanske även gillar…