Bagageväskor till Ferrari F12

Reseset med skräddarsydda väskor för Ferrari F12. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med fem olika väskor; Två mindre väskor för utrymmet längst in i kofferten. Därefter två riktigt stora väskor som passar i det stora utrymmet i botten av skuffen. Ovanpå dessa får den bredare och lägre väskan plats (se bilder). Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme.

De två större bagageväskorna i bagageluckan har utdragbara handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning. Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna är tillverkade i äkta italienskt läder och har kontrasterande sömmar som du väljer färg på nedan. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber (välj färg nedan). Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp (som du kan välja att ta bort för en renare design, eller ersätta med egen text eller logga) och är handtillverkade i Europa.

Vänligen observera att bland bilderna för väskorna, så ser du även en mycket specialgjord version av väskorna – i flerfärgat läder – som kan beställas med (och dessutom kan du välja andra färger om du vill på de äkta läderpanelerna). Webbutiken kan inte hantera dessa väldigt speciella önskemål, så om du önskar beställa specialdesign – kontakta oss gärna på info@toplift.se så hjälper vi dig personligen manuellt. Stort tack på förhand.

Missa inte videon nedan för bagageväskor (till annan bil) nederst på denna produktsida (grå flik Video).

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

39,495.00 kr

Artikel: bagagevaskor_ferrari_f12_ikf12_001 Kategori: Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Ferrari F12. Fem kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Ytterligare information

Vikt10 kg
Mått80 × 100 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Ferrari F12”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 2 =

Video


Du kanske även gillar…