Bagageväskor till BMW 6-serie (E64) år 2004-2011

(1 customer review)

Reseset med fyra eller fem skräddarsydda väskor för BMW 6-serie Cabriolet (modell E64). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med fyra eller fem olika väskor (du väljer nedan); två stora väskor av resväskemodell för det innersta utrymmet i botten av bagageluckan och två stora bärväskor som placeras längst bak. Ytterligare en mindre väska finns som tillval och platsar i ena sidan av bakluckan. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. De två större bagageväskorna längst in har utdragbara handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläderna i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar (välj färg på tråd nedan). De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber (välj färg på insida nedan). Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp (som du kan välja bort för en renare design, eller ersätta med egen text eller logga, se nedan) och är tillverkade för hand i Europa.

Missa inte videopresentationen av bagageväskor (till en annan bil) på den grå fliken under produktpresentationen nedan.

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

9,695.00 kr

Artikel: bagagevaskor_bmw_6serie_E64_ikb6_001 Kategori: Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din BMW 6-serie (E64). Fyra eller fem kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Ytterligare information

Vikt11 kg
Mått100 × 70 × 50 cm

1 recension av Bagageväskor till BMW 6-serie (E64) år 2004-2011

  1. Anna-Lena Lillemets

    Idag kom mina bagageväskor till min BMW 630. De är jättefina. Och som vanligt bra service. Enligt ordern så var det 5 veckors leverans. Och den här veckan är det 5 veckor sedan jag beställde. Jag kan inte prova hur de passar i bilen än då den står i garage över vintern. Men det kommer bli så bra. Jag återkommer när jag hittar mer som jag vill köpa

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − tretton =

Video


Du kanske även gillar…