Universal Lasthållare bagagelucka – tre storlekar

Dena lasthållare är av universalmodell, gjord för att vara justerbar och flexibel och därmed kunna passa många olika bilmodeller/bakluckor.

Lasthållaren kan monteras och tas av, utan att göra åverkan (tex borra hål) på bilen. Den rejäla konstruktionen i aluminium och rostfritt stål tål att bära bagage med en total vikt upp till 20 kg (en stor portion eget omdöme behövs i tillägg, då tex luftmotstånd, fastsättning, typ av vikt, bilens hastighet mm kan påverka lämpligheten såklart).

Alla ytor som kommer i kontakt med bilens lack har en speciellt skyddande gummikant för att inte åstadkomma repor. Lasthållaren är TÜV testad och godkänd.

Lasthållaren är mycket enkel att montera med hjälp av klämmor runt bakluckans kanter. Monteringsanvisning på svenska medföljer.

Vänligen observera att den kanske inte passar din bil om du har en spoiler monterad på bakluckan. Det är viktigt att du mäter just din bils baklucka och jämför med rekommendationen i tabellen i bildspelet innan du beställer. Har du frågor får du gärna sända oss ett e-mail och då låta oss veta vilken bil du har och dess årsmodell.

 kr

Normal leveranstid: Vanligen cirka 4-5 veckor

Svarta Spännband [+595.00 kr]

Äkta läderremmar beige [+1,395.00 kr]

Äkta läderremmar Svarta [+1,395.00 kr]

Korgväska i rotting [+995.00 kr]

Aluminium väska ca 10 cm hög [+2,195.00 kr]

Aluminium väska mattsvart ca 10 cm hög [+2,195.00 kr]

Aluminium väska ca 20 cm hög [+2,895.00 kr]

Aluminium väska mattsvart ca 20 cm hög [+2,895.00 kr]

Artikel: universal_lasthallare_roadster_cabriolet_ulaf_001 Kategori: Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Kan du inte finna en helt modellanpassad lasthållare till din bil? Inga problem, då torde denna universalmodell kunna vara en god lösning! Avtagbar lasthållare för mer bagageutrymme för semestern, bilutställningen, eller långfärd. Eller bara för den klassiska roadsterlooken?

Ytterligare information

Vikt5.0 kg
Mått100 × 50 × 20 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Universal Lasthållare bagagelucka – tre storlekar”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − 11 =

Du kanske även gillar…