Renault Megane Lastväska för bagagelucka

Den avtagbara lastväskan passar Renault Megane Cabriolet Mk1 och Mk2.

Lastväskan vilar på bagageluckan med en unik anti-glid-matta som skyddar bilens lack. Lastväskan fästs med special fästremmar. När väskan inte används kan den packas ihop till ett litet och behändigt format, som gör den enkel att förvara.

Se gärna videon nedan som beskriver montering och funktion på Lastväskan.

Om du funderar på att köpa en avtagbar lasthållare i rostfritt stål från Toplift, så är denna vattentäta lastväska ideal att använda på lasthållaren med.

Lastväskan finns i två olika storlekar. Standardstorleken (som visas på båda Renault Megane Cabrioleter i bildspelet) har en lastkapacitet på 50 liter. Måtten på denna väskan är 70x36x20 cm och på anti-glid-mattan 80×40 cm. Den andra storleken, som vi kallar Semesterstorlek, rymmer 75 liter bagage och har ett mått på 90x40x20 cm, och mattans mått är 90×45 cm.

Vänligen observera att Renault Megane kräver lite längre fästremmar än de normala. Toplift kommer se till så att du får rätt remmar, men det är viktigt att du anger din exakta bilmodell i samband med beställningen.

Nedan beskrivs de huvudsakliga egenskaperna för Lastväskan till Renault Megane (alla bilder nedan visas i full storlek i bildspelet):

tillverkad_for_hand_i_europa90px

Handtillverkad i Europa för högsta möjliga kvalitet och kontroll.

 

matta_med_glidskydd_90pxLastväskan vilar på en anti-glid-matta som skyddar bilens lack. Mattan är 4 mm tjock och lite mjuk, svampig och med anti-glid egenskaper för att stanna på plats.

tackt_dragkedja_forhindrar_vatten90px

 

Lastväskan har en stor och vattentät flärp som stängs med kardborre över dragkedjan för att förhindra att vatten tar sig in genom de små hålen i dragkedjan. Dragkedjans handtag har hål, så att ett hänglås kan monteras för ökad säkerhet.

kraftiga_infastningar_svetsade_sommar90pxAlla infästningar monteras på två cirklar på toppen av lastväskan. Infästningspunkterna är sydda och sedan svetsade samman, så att vatten inte kan ta sig in i väskan. Den är helt vattentät.

ett_stort_utrymme_i_vaskan_90px

Väskan har ett öppet utrymme inuti, med dragkedja runt på tre sidor. De klara plastområdena som syns på bilden visar den svetsade tan över sömmarna (större bild finns i bildspelet).

kraftiga_fasten_for_fastremmar_90px

 

Fästremmarna fästs till lastväskan vid ett par riktigt rejäla lås (samma typ som återfinns på kvalitetsryggsäckar och andra typer av väskor). Ju hårdare fästremmarna dras, desto hårdare låser fästet. Så länge remmarna sitter hårt, kommer inte väskan att röra sig. Varje enskild fästrem kan hålla en vikt på 500 kg.

barrem_enkelt_bara_90pxLastväskan har en avtagbar axelrem, så när du kommer fram till din destination kan du enkelt och lätt bära med dig väskan precis som en vanlig väska.

inga_skador_med_mjua_fastrammar_90px

Lastväskan har inga krokar eller klämmor runt backluckans kanter, utan fästs enbart med de kraftiga fästremmarna. Remmarna rör sig inte när du dragit åt dem väl. Inte heller mattan rör på sig, så det är ingen risk för skador på bilens lack.

Vänligen välj storlek på väskan nedan.

 kr

Normal leveranstid: väskorna finns vanligen i lager.

Description

Avtagbar vattentät lastväska till Renault Megane. Monteras på bilens bagagelucka med fästremmar. Vilar på en mjuk anti-glid-matta som skyddar bilens lack.

Additional information

Weight3 kg
Dimensions70 × 40 × 30 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Renault Megane Lastväska för bagagelucka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 8 =

Video

You may also like…