Minimal Reflexväst för fordon ”Hårda män…”

Denna reflexväst är den perfekta presenten till dig själv eller till någon av dina vänner. Med en sådan här reflexväst i ditt fordon, framgår det tydligt att du inte bara bryr dig om ditt fordon, utan lika mycket om alla detaljer och tillbehör. Varför skall du ha en ful, klumpig och tråkig väst i ditt fordon, när du kan ha en sån här?!

Denna minimala väst är skapad för ett syfte enbart – att ta så lite plats som bara är möjligt, men ändå uppfylla säkerhetsreglementet för synbarhet i trafik (e.g. CE-märkt enligt EN 471 Class 2).

Du gillar antagligen inte att ha klumpiga, osnygga reflexvästar liggandes i bagagerummet eller på andra ställen i bilen. Vi tror därför du kommer gilla den här mini-versionen. Lägg istället 5 stycken snyggt ordnade i ditt handskfack!

Till sist, varför har alla andra reflexvästar en så tråkig och osexig design? Med en reflexväst från Toplift får du ett kul och genomtänkt budskap på västens kompakta förpackning. Du får Toplifts snygga färger och logga på förpackningen.

Den fullt godkända CE EN 471 reflexvästen kommer mycket tight packad i en högkvalitativ kraftig plastpåse, som kan stängas upptill. Därmed blir västen skyddad från att ev fukt tränger in i förpackningen och skadar västen.

Tanken är inte att du skall packa upp denna väst ur förpackningen, förrän den behövs i ett nödläge (ja, det är svårt att få tillbaka den in i förpackningen igen om du vecklat upp den). Själva västen är inte vackrast och inte gjord av det kraftigaste materialet (men ändå fullt godkänd) utan mer av en nödlösning – just för att ta så lite plats som bara är möjligt! Som bilderna i bildspelet visar, kan du lätt få ner 5 stycken av dessa kompakta västar i tex ditt handskfack i bilen eller husbilen, ett par stycken under sadeln på motorcykeln eller scootern, eller någon stans (nästan var som helst) i din båt.

PS – om du har företag och vill köpa dessa västar med er egen unika design på, vänligen ta kontakt med oss så berättar vi mer om fördelarna och priser vid volymbeställningar.

Normal leveranstid: 2-3 dagar (lagervara)

79.00 kr

Description

Denna reflexväst är så liten som är lagligt möjligt, och fortfarande godkänd för synbarhet i trafik vid händelse av olycka. De finns i två olika designer på svenska, skapade av Toplift.

Additional information

Weight1 kg
Dimensions12 × 9 × 2 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Minimal Reflexväst för fordon ”Hårda män…””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × three =

You may also like…