Vindskydd till Volkswagen Bubbla Cabriolet 1302/1303, 1968-1979

(3 customer reviews)

Använd ett vindskydd till din klassiska Volkswagen Bubbla Cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Volkswagen Bubbla 1302 och 1303, årsmodell 1968-1979. Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på kort tid. Det behövs inte göra någon åverkan på bilen. Som video nedan och bilderna till vänster visar, behöver du först skruva loss skruven som håller fast säkerhetsbältet. Därefter placerar du fästarmen på skruven och sätter tillbaks den igen. Skruva den inte stenhårt nu i första läget. Därefter fäller du fram baksätet något. Placera vindskyddet i sina fästpinnar nu.

I bakkant av vindskyddet finns fästremmar som du sedan fäster nertill på baksidan av baksätet (se bilder). Därefter reser du baksätet upp igen. Skruva slutligen hårt åt de båda skruvarna vid fästarmen/säkerhetsbältet efter att du satt dem i en perfekt position.

Missa inte videon nedan som visar hur installationen går till och hur vindskyddet ser ut. 

Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av nedan videobeskrivning. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Normal leveranstid: ca 2 veckor

 kr

Beige ram runt svarta nätet. 4-5 veckors lev tid. [+425.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_vw_beetle_cab1202_1303_scvb_001 Kategori: Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Volkswagen Bubbla Cabriolet 1302 and 1303, årsm 1968-1979. Fjädrade skjutpinnar passar i snabbfästen. Ingen borrning krävs…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått110 × 50 × 10 cm

3 recensioner av Vindskydd till Volkswagen Bubbla Cabriolet 1302/1303, 1968-1979

 1. Bo Ingemar Eriksson

  DET BLEV EN KLAR FÖRBÄTTRING MED MINSKAT DRAG NÄR VINDSKYDDET ÄR MONTERAT.

 2. Per Nilsson

  Har nu använt vindskyddet i ett par månader, och det är en stor skillnad på nackdraget nu
  riktigt behagligt att åka nu även om det är lite kyligare ute. Det får även plats i bagaget (precis) om man skulle behöva skjutsa någon i baksätet. Enda nackdelen jag kan se är att det är lite sämre sikt i innerbackspegel. Jag är helnöjd

 3. Christer Ivarsson

  Det blev jättebra!
  /Christer Ivarsson

Visa recensioner på alla språk (6)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + tre =

Video

Du kanske även gillar…