Vindskydd till Lexus IS 250 Cabriolet år 2006 till 2013

Använd ett vindskydd till din Lexus IS 250 cabriolet för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag. Vindskyddet kan enkelt monteras av när du inte vill ha det uppfällt.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa IS 250 årsmodeller 2006-2013, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, du behöver göra hål i de två täckbrickorna i sidorna, och häri stoppa de två fästena. Därefter kan vindskyddet enkelt monteras i fästena (se bilder).

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Låsbart: Nej, detta vindskydd är inte låsbart.
Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: ca 2 veckor

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_lexus_sc430_cab_scls_001-1 Kategorier: , Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Lexus IS 250 Cabriolet, årsmodeller 2006-2013. Du behöver göra hål i de två täckpanelerna för att montera två medföljande fästen, och därefter vindskyddet i fästena…

Ytterligare information

Vikt5 kg
Mått100 × 45 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till Lexus IS 250 Cabriolet år 2006 till 2013”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + fyra =

Du kanske även gillar…