Vindskydd till Fiat Barchetta 1995-2005 utan störtbågar

(1 customer review)

Använd ett vindskydd till din Fiat Barchetta (årsmodell 1995-2005) för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat  av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Fiat Barchetta årsmodell 1995-2005, och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din Fiat Barchetta. Vindskyddet monteras genom att ta loss en kåpa över fästena till säkerhetsbältena och därpå montera en fästarm. Sedan är du redo för att montera vindskyddet på dessa fästen.

Vindskyddet levereras med illustrerande bild över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Får det plats i bakluckan: Ja, detta vindskydd får plats i bakluckan.
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.


Normal leveranstid:
ca 2 veckor.

 kr

Beige ram runt svarta nätet. 4-5 veckors lev tid. [+425.00 kr]

Röd ram runt svarta nätet. 4-5 veckors lev tid. [+425.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

2,895.00 kr

Artikel: vindskydd_fiat_barchetta_nobar_9505_scfb_001 Kategorier: , Taggar: , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Fiat Barchetta 1995-2005 utan störtbågar. Enkel montering på befintliga skruvar vid bilens säkerhetsbälten…

Ytterligare information

Vikt4 kg
Mått90 × 40 × 10 cm

1 recension av Vindskydd till Fiat Barchetta 1995-2005 utan störtbågar

  1. Tor Martin Karlsen

    Et solid og godt produkt som passer min Fiat Barchetta veldig bra! Dessuten veldig god service fra Toplift AB – og veldig hyggelig å besøke de på Orust og se forskjellige produkter de leverer

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − tio =

Du kanske även gillar…