Vindskydd till Bentley Continental GTC 2019 och senare

Använd ett vindskydd till din Bentley Continental GTC för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Bentley Continental GTC, årsmodeller 2019 och senare. Det är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på kort tid i bilens orginalfästen.

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över montering. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Kan det vikas ihop? Ja, det kan vikas en gång på längsledden (se bilder).
Får det plats i bakluckan? Nej, detta vindskydd får inte plats i bakluckan. Det är mycket vanligt för eftermarknadsvindskydd som inte viker sig flera gånger. Om du skall ta med passagerare i baksätet får du först ta ur vindskyddet. Det är då extra bra att välja till en förvaringsväska att ha det i om det inte sitter i bilen.
Kan jag köpa med en förvaringsväska? Ja, välj till förvaringsväska nedan.

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

 kr

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

4,895.00 kr

Artikel: vindskydd_bentley_continental_gtc_cabriolet19_scbc_001 Kategori: Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Nätbaserat vindskydd till Bentley Continental GTC årsmodeller 2019 och senare. Vindskyddet monteras enkelt i bilens orginalfästen…

Ytterligare information

Vikt6 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till Bentley Continental GTC 2019 och senare”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 10 =

Du kanske även gillar…