Små universal bagageväskor med detaljer i konstläder

Med dessa europatillverkare bagageväskor maximerar du utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen.

Väskorna kommer i svart utförande med silvergrå sömmar. De är av mycket god kvalitet, med diamantmönster framtill och detaljer i svart konstläder.

Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Väskorna fungerar i de allra flesta Sedan-, Kombi, SUV och lastbilar, se många goda exempel i bildspelet.

Dessa små väskor har måtten 45 x 25 x 14 centimeter. Det är mycket viktigt att du mäter bagagerummet i din koffert innan du beställer, för att finna den bästa lösningen för just din bil. Vänligen notera att denna presentation endast avser de små väskorna (du kan även köpa stora väskor som du läser mer om här).

Normal leveranstid: ca 2 veckor.

Vänligen välj hur många små väskor du vill beställa *

Priset per väska varierar beroende av hur många du köper samtidigt. När du gjort ditt val nedan, ser du priset för väskorna.

1,395.00 kr

SKU: bagagevaskor_universal_sma_ikbu_001 Category: Tag:

Description

Små bagageväskor med mått 45 x 25 x 14 cm. Svarta väskor i nylon med diamantmönster framtill och detaljer i konstläder. Silvergrå sömmar. Få till god organisation i bagageutrymmet med dessa högkvalitativa bagageväskor…

Additional information

Weight6 kg
Dimensions50 × 40 × 30 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Små universal bagageväskor med detaljer i konstläder”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + 8 =

You may also like…