Små universal bagageväskor med detaljer i äkta läder

Med lyxiga europatillverkare bagageväskor maximerar du utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen.

Väskorna kommer i svart utförande med silvergrå sömmar. De är av mycket god kvalitet, med diamantmönster framtill och detaljer i äkta italienskt läder. Du kan dessutom välja på fyra färger för de äkta läderdetaljerna.

Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Väskorna fungerar i de allra flesta Sedan, Kombi, SUV och lastbilar, se många goda exempel i bildspelet.

En väska har måtten 45 x 25 x 14 centimeter. Det är mycket viktigt att du mäter bagagerummet innan du beställer, för att finna den bästa lösningen för just din bil. Vänligen notera att denna presentation endast avser de små väskorna (du kan även köpa stora väskor som du läser mer om här).

Normal leveranstid: ca 4 veckor.

Vänligen välj hur många små väskor du vill beställa *

Priset per väska varierar beroende av hur många du köper samtidigt. När du gjort ditt val nedan, ser du priset för väskorna.

1,585 kr

Artikel: bagagevaskor_universal_sma_aktalader_ikbu_001 Kategori: Tagg:
Share

Kort produktinfo

Små bagageväskor med mått 45 x 25 x 14 cm. Svarta väskor i nylon med diamantmönster framtill och detaljer i äkta italienskt läder, där du väljer en av fyra färger. Få till god organisation i bagageutrymmet med dessa lyxiga bagageväskor…

Mer information

Vikt4 kg
Mått50 × 40 × 30 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Små universal bagageväskor med detaljer i äkta läder”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 2 =

Du kanske även gillar…