Bagageväskor till Smart Roadster

Reseset med skräddarsydda väskor för Smart Roadster. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med tre olika väskor; En större, rektangulär och plattare modell för utrymmet i den bakre bagageluckan och de två andra i det främre bagagerummet, “frunken” (se bildspel).

Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna är tillverkade i textil och stora ytor i svart konstläder (handtagen är i äkta italienskt läder) och har kontrasterande sömmar i silvergrå tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med graverad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 2 veckor

2,895 kr

Artikel: bagagevaskor_smart_roadster_iksr_001 Kategori: Taggar: ,
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Smart Roadster. Tre kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Mer information

Vikt10 kg
Mått80 × 100 × 50 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Bagageväskor till Smart Roadster”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 10 =

Du kanske även gillar…