Bagageväskor till Mercedes E-klass Cabriolet A238

(1 customer review)

Reseset med fem skräddarsydda väskor för Mercedes E-klass Cabriolet (model A238) från årsmodell 2017 och framöver. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor, även när taket är nerfällt.

Resekittet kommer med fem olika väskor; en avlång väska som ryms i utrymmet till vänster, två väskor av modell resväska med utdragbart handtag ryms i botten, och ovanpå dessa två fina bärväskor i utrymmet överst. Varje väska är gjord för att passa in på sin speciella plats i kofferten. Med passformen på dessa väskor, kommer du inte att störa det känsliga skyddet som tillåter takets fällning.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och annat innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna kommer i svart färg och har kontrasterande sömmar i silvergrå, mokka eller röd tråd (gör ditt val nedan). De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med logotyp på emblem och är handtillverkade i Europa.

Missa inte videopresentation av bagageväskor (inte denna bil) på grå flik Video nedan.

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

9,295.00 kr

Artikel: bagagevaskor_mb_eklass_a238_ikme_001 Kategori: Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Mercedes E-Klass Cabriolet (model A238) årsmodell 2017 och senare. Fem kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Ytterligare information

Vikt16 kg
Mått100 × 70 × 50 cm

1 recension av Bagageväskor till Mercedes E-klass Cabriolet A238

  1. David Liff

    Jag har haft flera cabrioletbilar, och även om jag älskar att köra nercabbat, så har alltid avsaknaden av bagageutrymme varit lite av ett bekymmer. Så för min senaste cabriolet (2018 E400 Mercedes) bestämde jag mig för att lägga tiden (och pengarna) på att hitta en perfekt lösning med väskor för att maximera utrymmet i bagaget. Efter mycket undersökande valde jag väskorna som Toplift erbjuder, och jag kunde inte ha blivit mer nöjd med mitt val. Väskorna är verkligen välgjorda, lätta och i exakt rätt storlek för att maximera utrymmet med taket nere. Alla material är av högsta kvalitet och väskorna är högre än en enklare bärväskor, och dessutom tunnare, samtidigt som de passar utmärkt i bilen. Om du använder din cabriolet så som den skall bli använd, så MÅSTE du bara investera i ett set med väskor. När jag beställde dessa väskor, kommunikationen kring beställningen, information kring frakt och leverans, hela vägen igenom så kunde jag inte ha fått bättre service.

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta + 1 =

Video


Du kanske även gillar…