Bagageväskor till Ferrari California

(1 customer review)

Reseset med skräddarsydda väskor för Ferrari California cabriolet. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med sju olika väskor; tre till utrymmet i bagageluckan (en mindre längst in och två stora väskor som placeras i utrymmet längst bak) och fyra väska som passar på ytorna i baksätet med ryggstödet nerfällt och under eventuellt vindskydd (se biler i bildspelet). Varje väska är gjord för att passa in i ett specifikt utrymme.

Väskorna kan köpas alla sju tillsammans, eller uppdelat så att du endast beställer de tre väskorna till bagageutrymmet eller endast de fyra till utrymmet i baksätet. Gör ditt val nedan.

De två större bagageväskorna i bagageluckan har utdragbara handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning. Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna är tillverkade i äkta italienskt läder (delar av de två stora väskorna är delvis i läder) och kontrasterande sömmar som du väljer färg på nedan. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber (välj färg nedan). Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp (som du kan välja att ta bort för en renare design, eller ersätta med egen text eller logga) och är handtillverkade i Europa.

Missa inte videon nedan för bagageväskor (till annan bil) nederst på denna produktsida (grå flik Video).

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

13,995.00 kr33,495.00 kr

Artikel: bagagevaskor_ferrari_california_cab_ikfc_001 Kategori: Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Ferrari California. Tre eller sju kvalitetsväskor som maximerar användandet av hela bagageutrymmet, även med taket nerfällt…

Ytterligare information

Vikt12 kg
Mått100 × 100 × 50 cm
Gör ditt val:

Tre väskor till bagageluckan, Fyra väskor till utrymmet bakom sätena, Alla sju väskorna

1 recension av Bagageväskor till Ferrari California

  1. S. BOSQUET (Switzerland)

    Dessa bagageväskor är av väldigt hög läderkvalitet, mycket trivsamma att ta i. Dragkedjorna runt väskorna är lätta att hantera, utan större kraft. Vackra silvergråa sömmar. Interiören är stark och mjuk att ta i. En utmärkt produkt. I tillägg så stämde leveranstiderna mycket väl, väskorna var väl skyddande och förpackade och Peter mycket vänlig. Jag rekommenderar dessa utan att tveka.

Visa recensioner på alla språk (2)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 4 =

Video


Du kanske även gillar…