Porsche Boxster Hardtop Lyft

Installera en hardtop-lyft i ditt garage eller carport för att lätt montera på, ta av samt förvara din Porsche Boxster hardtop!

Hardtop lyftarna som Toplift erbjuder kommer från USA. Tillverkaren har snart 40 års erfarenhet av konstruktion av skräddarsydda hardtop lyftsystem.

Hardtop Lyften till Porsche Boxster är specialtillverkad för just denna denna bilmodell. Oavsett vilken av de tre lyftanordningarna du väljer, levereras lyften helt komplett med alla delar som krävs för installationen. Att montera upp hardtop lyften tar normalt sett ca 30-60 minuter.

Systemet består av tre delkomponenter;

 • Vagga (håller hardtopen undertill) — Invändig aluminiumkonstruktion för låg vikt och extrem hållfasthet. Utsida klädd med 1,27 cm tjock skyddande skumpolyten. Stöttar hardtopen säkert underifrån utan att skada lack eller lister.
 • Sele (balanserar hardtopen) — Selen är skräddarsydd av säkerhetsbältsmaterial, med sömmar av mycket kraftig polyestertråd. Din hardtop kan hänga hur länge som helst i liften.
 • Välj ett utav tre olika Lyft-system – alla passar i ett garage eller carport med 2,2 meter takhöjd eller mer, och är lätta att manövrera. Oavsett vilken utav dem du väljer, så medföljer nödvändig monteringsutrustning;
  • Manuell lyftanordning
   — Talja och block i utväxling 5:1
   — Kraftigt rep och fästanordning till tak och vägg
  • Winch med vev
   — Utväxling 36:1 gör det mycket lätt att veva upp/ner liften
   — Kraftig wire och fästanordning till tak och vägg
  • Motordrivet system
   — Mycket kraftig och slitstark motor i svart hölje av plåt
   — Håller upp till 90 kg i upphängt läge, tack vare talja och block
   — Levereras inklusive transformator för europeisk stickkontakt
   — Kraftig wire och fästanordning till tak eller vägg
   — Mycket enkel att hantera och väldigt lång livslängd

Hardtop-lyftar var tidigare lagervaror hos Toplift. Vanligen kunde leverans ske inom de närmsta dagarna från din beställning. Dock är det just nu helt slut i lager på hardtoplyftar, och produktionen av lyftarna har upphört så vi kan nu inte få tag i fler. Vi ser på egen tillverkning av dessa lyftar i nuläget, men kan inte säga när de kan bli tillgängliga för köp. Är du intresserad av en lyft till din hardtop – vänligen sänd oss ett e-mail på info@toplift.se – så kan vi återkomma till dig så snart en lösning är på plats igen. Stort tack på förhand! 

Best�llningsvara

2,990.00 kr

Description

Installera en hardtoplyft i ditt garage eller din carport för enkel och smidig av- och påmontering samt förvaring av din Porsche Boxster hardtop!

Additional information

Weight5 kg
Dimensions100 × 50 × 20 cm

You may also like…