Bagageväskor till Porsche Cayman 981 och 718

(2 customer reviews)

Reseset med skräddarsydda väskor för Porsche Cayman modell 981 och 718. Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med upp till fem olika väskor; Till det främre bagageutrymmet (”Frunken”) finns tre väskor, två stora i botten och en ovanpå dessa. Till utrymmet på hatthyllan bakom sätena finns en väska. Till bakre bagageutrymme finns ännu en väska.

Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme. Väskorna kan köpas alla fem tillsammans, eller uppdelat så att du endast beställer de tre till frunken eller den till hatthyllan eller den till bakre bagageutrymme. Gör ditt val nedan.

De större bagageväskorna har utdragbara handtag i kraftigt utförande, resväskekonstruktion i aluminium och kullrade hjul med dämpning. Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas.

Väskorna har svart färg och kontrasterande sömmar (välj färg nedan). De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber (välj färg på interiören nedan). Väskorna kommer fint dekorerade med broderad logotyp (som du kan välja att ta bort för en renare design, eller ersätta med egen text eller logga) och är tillverkade för hand i Europa.

Missa inte den generella videopresentationen av väskor nedan (inte denna bil i videon)

 kr

Normal leveranstid: vanligen ca 4-5 veckor.

Vill du personifiera dina väskor ännu mer än vad som är möjligt här nedan?

Hade du tänkt dig att kosta på dig väskor i helt unika färgkombinationer eller utföranden, så finns det näst intill oändliga möjligheter. Se länken här nedan för vår inspirationssida om hur bagageväskor kan modifieras helt efter ditt tycke och smak. Vi ber dig ha i åtanke att dessa personifieringar ofta kostar en hel del extra att genomföra. Se denna länk:

Inspirationssida för individuellt designade väskor

Om du är fullt nöjd med de val som går att göra här nedan, så är det bara att fortsätta göra dina val här och lägga dina väskor och val i varukorgen:

Silvergrå färg på sömmarna [+0.00 kr]

Mockafärg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Röd färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Blå färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Gul färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Grön färg på sömmarna [+2,395.00 kr]

Ta bort standard logga från väskorna [+349.00 kr]

Ersätt standardloggan med egen text - max 12 tecken [+2,295.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ej komplex) [+5,895.00 kr]

Ersätt standardloggan med din egen logga (ganska komplex) [+9,660.00 kr]

Grå standard innerfoder [+0.00 kr]

Svart Ancarra innerfoder [+0.00 kr]

Beige interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

Rött interiör innerfoder [+1,995.00 kr]

1,895.00 kr20,495.00 kr

Artikel: bagagevaskor_porsche_cayman_981c_ikpc_001 Kategori: Taggar: , , , , ,

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Porsche Cayman modell 981 eller 718. Tre väskor i Frunken, en väsk till bakre bagageutrymme och en väska bakom sätena maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Ytterligare information

Vikt12 kg
Mått95 × 70 × 50 cm
Gör ditt val:

En väska till bakar bagageutrymme, Tre väskor till frunken, En väska till hatthyllan, 1 väska till bakre bagage + 3 väskor främre, Alla fem väskor

2 recensioner av Bagageväskor till Porsche Cayman 981 och 718

  1. Anders Björkå

    Snabb och bra service, väskorna passar som hand i handsken. Kvaliten verkar helt ok

  2. Hans Georg Helberg

    Flott personlig service for det beste resultat når std. Ikke er godt nok. Tilsendt skinnprøver for riktig farge. Ble veldig bra, og varene tilsendt på dør til oppgitt leveringstid. Veldig fornøyd

Visa recensioner på alla språk (4)

Lägg till ett nytt omdöme

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + 18 =

Video


Du kanske även gillar…