Bagageväskor till Porsche 911 (991)

Betygsatt 5.00 av 5 baserat på 1 kundrecension
(1 omdömen från kund)

Reseset med skräddarsydda väskor för Porsche 911 (modell 991). Du maximerar utrymmet i bagageutrymmet, får ett riktigt exklusivt utseende och en perfekt organisation av packningen med dessa lyxiga väskor.

Resekittet kommer med totalt 8 olika väskor (kan köpas separat med);

Till bagagesätet i fällt läge finns fyra väskor. Dessa passar alla modeller av 991. Finns i svart färg.

Till det främre bagageutrymmet (”frunken”) finns tre väskor i svart  (dessa passar alla 991 modeller, men vänligen specificera i fritext i din beställning om du har Turbo, 4-hjulsdrift eller sk Burmeister Ljudanläggning, då det påverkar valet av väskor. Vi ser till så det blir rätt om du meddelar din modell). Två större längst in och en lite mindre utanför. Vänligen observera att väskorna som görs för 991 med fyrhjulsdrift, Turbo och/eller Burmeister/Bose ljudsystem inte har väskor av resväskemodell – dvs inget uppdragbart handtag eller hjul på väskorna. 

Till hatthyllan finns en väska som endast passar modell 991 utan cabriolet, dvs coupe-modellen. Denna väska finns i en exklusiv version i svart konstläder.

Beroende av vilka väskor du önskar, kan du göra val i listan nedan och gå vidare till kundkorgen för att beställa.

Varje väska är gjord för att passa in i sitt specifika utrymme i kofferten. Väskorna kan köpas alla åtta tillsammans, eller uppdelat så att du endast beställer de tre till frunken eller de fyra till baksätet eller väskan till hatthyllan. Gör ditt val nedan.

Med en ram konstruerad i metall- och plastkompost blir väskorna lätta att bära, och samtidigt mycket stabila så att kläder och innehåll i väskorna ej skrynklas. Väskorna kommer med dokumentfack, låsbara lock med 2-vägs dragkedjor och invändiga remmar för fasthållning av kläder – vackert och praktiskt på samma gång.

Väskorna har svart färg och kontrasterande sömmar i silverfärgad tråd. De är tillverkade i väldigt hög kvalitet, med tredimensionell vävd vinyl och konstläder på stora sektioner av väskorna. Innerfordret är tillverkat av Ancarra Microfiber. Väskorna kommer fint dekorerade med graverad logotyp och är handtillverkade i Europa.

Normal leveranstid: ca 4 veckor.

Nollställ

2,295 kr8,595 kr

Artikel: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: ,
Share

Kort produktinfo

Skräddarsydda bagageväskor till din Porsche 911 (991). Tre väskor i ”frunken”, fyra väskor i baksätet och en väska på hatthyllan maximerar användandet av hela bagageutrymmet…

Mer information

Vikt5 kg
Mått70 × 70 × 50 cm
Gör ditt val:

Tre svarta väskor till frunken, Tre mokkafärgade väskor till frunken, Fyra svarta väskor till baksätet, Endast den svarta nylonväskan till hatthyllan, Endast väskan i svart konstläder till hatthyllan, Alla 8 väskor i svar konstläder

1 recension av Bagageväskor till Porsche 911 (991)

  Visa recensioner på alla språk (2)

 1. Betygsatt 5 av 5

  Efren Rodriguez

  Peter,

  Väskorna har precis anlänt. De passar perfekt.

  Mvh, Efrén

Lägg till ett nytt omdöme

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − nio =

Du kanske även gillar…