Vindskydd till Porsche 356 Speedster (A/B/C Roadster) 1950-1965

Använd ett vindskydd till din Porsche 356 Speedster för att kraftigt reducera vindrufs i håret, drag på öron, nacke och ben samt dålig akustik.

Detta modellspecifika vindskydd är av mycket god kvalitet, tillverkat av högkvalitativa material såsom ett speciellt vävt nät och stålram täckt med lädermaterial som tål tuffa tag.

Vänligen observera att detta vindskydd är speciellt tillverkat för att passa Porsche 356 Speedster (A/B/C Roadsters), och är inte en ”en-storlek-passar-alla” lösning.

Vindskyddet monteras på mycket kort tid, utan att du behöver göra hål med borr, eller annan skada på din Porsche 356. Den fästs med fästen över sidokanterna på panelen bakom sätena (se bilder).

Vindskyddet levereras med illustrerande bilder över monteringen. Vi får mycket sällan några frågor om installationen, eftersom den är mycket enkel och ganska självtalande med hjälp av medföljande bild/bilder. Skulle du dock ha en fråga, är du alltid välkommen att höra av dig, så gör vi vårt allra bästa för att hjälpa dig.

Vikbart: Ja, vindskyddet är vikbart på långsidan.
Får det plats i bakluckan: Nej, detta vindskydd får inte plats i bakluckan (så är det ofta för eftermarknadsvindskydd, det innebär att du behöver planera lite om du tänker ta med passagerare bak eller inte. Extra bra att välja till en förvaringsväska till vindskyddet, för att skydda det när det inte är på plats i bilen).
Förvaringsväska: Ja, är tillval mot liten extra kostnad, välj till nedan.

Normal leveranstid: Vindskydd med svart ram ca 2-3 veckor.

 kr

Beige ram runt svarta nätet. 4-5 veckors lev tid. [+425.00 kr]

Förvaringsväska till vindskydd [+369.00 kr]

3,495.00 kr

Artikel: vindskydd_porsche_356_speedster_scp3_001 Kategori: Taggar: , , , ,

Kort produktinfo

Vindskydd till Porsche 356 Speedster, årsmodeller 1950-1965. Dubbelram i hög kvalitet för väsentligt mindre vinddrag. Enkel att montera…

Ytterligare information

Vikt5 kg
Mått100 × 50 × 10 cm

Omdömen

Det finns inga omdömen för denna produkt än.

Bli först med att recensera “Vindskydd till Porsche 356 Speedster (A/B/C Roadster) 1950-1965”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − tolv =

Du kanske även gillar…